08.01.2020  |  VENTILATION  |  Indeklima

Case: ECO 190 holder på varmen i norsk boligkompleks

Indhold fra partner Hvad er dette?

I Bergen har boligforeningen Smiberget Borettslag fået installeret ECO 190 ventilationsanlæg i alle 569 lejligheder. Beboerne oplever klare forbedringer i indeluften og slipper blandt andet for hovedpine og dårlige lugte fra madlavning.

Når der ikke er så meget af det, så skal man sørge for at værne om det, der er. Og befinder man sig i et koldt land som Norge, ja, så giver det rigtig god mening at sørge for, at varmen bliver i boligen. Det mærker de især i boligforeningen Smiberget Borettslag, hvor 569 ECO 190 ventilationsanlæg er i gang med at blive sat op i boligforeningens mange lejligheder. Her har man – i de lejligheder, hvor anlæggene allerede er sat op – kunne skrue flere niveauer ned for radiatorerne, og beboerne behøver ikke længere lufte ud med åbne vinduer. Hverken i sommer- eller vinterperioder.

«Vi har absolut ikke fortrudt, at vi besluttede at installere ECO 190. I forhold til at skulle lufte ud selv, er det her meget, meget bedre», fortæller Trond Helle, som er bestyrelsesformand i beboerforeningen.

Klik HER for at læse hele artiklen.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere