ecoBETA A/S

ecobeta.dk/

Branche/Sektor:

VVS-materiel

Om

ecoBETA står for effektiv vandbesparelse, uden at brugeren mister komfort. Desuden er vores produkter udviklet så vedligeholdelse næsten er unødvendigt.

Toiletter med 2 knapper: Er ikke et optimale når det gælder vandbesparelser, fordi der er så mange modeller, og brugeren trykker på begge knapper el…

Læs mere  

Om

ecoBETA står for effektiv vandbesparelse, uden at brugeren mister komfort. Desuden er vores produkter udviklet så vedligeholdelse næsten er unødvendigt.

Toiletter med 2 knapper: Er ikke et optimale når det gælder vandbesparelser, fordi der er så mange modeller, og brugeren trykker på begge knapper eller oftest den store knap. Desuden er disse ventiler sammensat fra 25-40 små plastikdele, der kan kalke til, og toilettet løber = vandspild.

Skift skylleventilen ud med ecoBETA EUROPA-ventilen med 2 skyl KUN 1 knap, vores ventil består kun af 14 dele, renser sig selv for kalk, fordi ventilen går op og ned ved hvert skyl. Ventilen har 4mm flad bundpakning, og vi giver garanti på 10 år.


Vi har også nye toiletter med ecoBETA ventiler, samt de bedste i brusere, vandhaner og tilbehør.


Venligst se alle referencer der viser vandbesparelser fra 18 til 60%, normalen er mellem 20-30 %.

Vi har monteret på mange kommuner, virksomheder deriblandt Grundfos, Novo Nordisk samt en del campingpladser.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere