eco2LIGHT

www.eco2light.dk

Branche/Sektor:

Belysning, Energirenovering, Lysstyring

Om

10 år som kompetencedrevet LED-virksomhed

Fra CO2light til eco2LIGHT: Vi har 10-års jubilæum som bæredygtigt LED-hus i 2019, og det har været en utrolig spændende rejse. Det hele begyndte med et par ansatte i Pandrup til i dag, hvor vi ikke kun er repræsenteret i hele Danmark (Nordjylland, Midtjylland, Fyn og Sj…

Læs mere  

Om

10 år som kompetencedrevet LED-virksomhed

Fra CO2light til eco2LIGHT: Vi har 10-års jubilæum som bæredygtigt LED-hus i 2019, og det har været en utrolig spændende rejse. Det hele begyndte med et par ansatte i Pandrup til i dag, hvor vi ikke kun er repræsenteret i hele Danmark (Nordjylland, Midtjylland, Fyn og Sjælland), men nu er blevet en samlet europæisk LED-producent.

Efter mange overvejelser de senere år og med fokus på allerede eksisterende samarbejdspartnere, har vi skiftet navn til eco2LIGHT. Alt er som det plejer: Navneskiftet betyder intet i forhold til tidligere koncept, værdigrundlag, ansatte samt fokus på kvalitetsløsninger og tæt kundekontakt.

eco2LIGHT leverer og rådgiver om de bedste LED produkter til alle formål og typer projekter. Med øje for innovativ teknologi og de mest effektive løsninger vil vi gerne være installatørernes fortrukne leverandør og samarbejdspartner! Vi er stadig med til at udvikle og teste vores produkter, hvorfor vi har særlig kendskab til udviklingen og trends på markedet – bakket op af mange års erfaring, stærke kompetencer og teknisk knowhow.

Vi glæder os til et spændende 2020, hvor vi fra 2. kvartal kan præsentere flere nyheder og tiltag, baseret på nye tilførte kompetencer og nyansættelser. Med dygtige samarbejdspartnere og installatører fortsætter vi med at udtænke og sammensætte de bedste kundetilpassede LED-løsninger til B2B-markedet. 

Kontaktpersoner

Per Jørgensen

Energirådgiver (Fyn)

Niels Facius

Salgschef (Herning)

Simon Bang Jensen

PR- og pressekonsulent

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere