Event

Ecobility Nordic A/S på Hi Messen i Vingsted

Ecobility Nordic A/S

www.ecobility-nordic.dk

  • info@ecobility.dk
  • +45 70 70 15 55
  • Goertlervej 21, 9000 Aalborg
Se profil  
Type: Messe
Start dato: 09.05.2019
Start tidspunkt: 9.30 - 15.30, tirsdag 14. maj
Sted: Vingsted Hotel og Konferencecenter, Vingsted Skovvej 2, 7182 Bredsten
Tilmeld  

Nu går der ikke mange dage, før vi traditionen tro vender tilbage til Brancheudstillingen Idræt, Kultur og Fritid, som afvikles på Vingsted Hotel og Konferencecenter d. 14. maj 2019. Det er første år som Ecobility Nordic A/S, og vi glæder os.

Vores dygtige halteam står klar på stand nr. 71

For nu 5. år i træk er vi at finde på Hi Messen tirsdag 14. maj fra kl. 9.30 - 15.30, og alt vil være som det plejer. Ja, næsten da. Vores friske team af energirådgivere og ansvarlige for halbelysning i Danmark er nu trukket i de royalblå Ecobility-farver.

Forudsætningerne er som altid

Vi er et kompetencedrevet belysningsfirma og videnshus, der er særdeles skarpe på LED-løsninger til sports- og svømmefaciliteter, hvor vi efterhånden har lysforbedret godt 200 haller landet over. Med denne særlige know how og vor mange-årige erfaringer med forskelligartede projekter er denne messe vigtig for os, og vi håber at se rigtigt mange besøgende, især på stand nr. 71.  

HI’s brancheudstilling har eksisteret i over 30 år og er den største messe af sin art herhjemme. Vi er i selskab med mere end 100 andre udstillere, der viser deres nyeste tiltag inden for blandt andet wellness, svømmehaller, idrætshaller, skøjtehaller, sanitet, rengøring, samt udendørs- og indendørspleje.

Der plejer at være en super god stemning i begge messehaller, og alverdens spændende stande at besøge. Vi har et par nyheder med i bagagen, der vil køre en lille konkurrence på standen, og der vil også være mulighed for at kigge lidt nærmere på vores nye webshop.

Vi håber at se dig til en oplysende dag med fokus på professionelle LED-løsninger til Kultur-, Sports- og Fritidssektoren.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere