06.02.2019  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Ecofoss begynder at sælge sine produkter på KlarPris!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ecofoss’ produkter vil fremover kunne købes på KlarPris’ markedsplads – det betyder at kunder får endnu bedre muligheder for at optimere indkøbet!

Om Ecofoss

Ecofoss er et import- & grossistfirma indenfor LED belysning, med et bredt sortiment af armaturer, lamper og lyskilder fra forskellige A-brands som Philips og Osram, samt diverse agenturer.

Desuden er omdrejningspunktet i sortimentet virksomhedens eget danske brand, green:ID. Brandet har forskellige, innovative LED løsninger som f.eks. det egenudviklet Troldtekt-LED, T-skinne LED mv., samt professionelle armaturer med tilslutning af 5x2.5mm2 kabler – altid med 5 års fuld garanti!  Læs mere om Ecofoss her.

”Vi har mange innovative produkter, hvor vi skal have spredt budskabet ud til branchen om, at vi har dem. Derfor har vi valgt at indgå aftale med KlarPris, for at synliggøre vores produkter, også som kyndige alternativer til tilsvarende produkter fra kendte A-brands,” udtaler Jeppe Hansen fra Ecofoss.

 

Klarpris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter på markedspladsen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.

Hvis du ikke allerede bruger KlarPris, så prøv 14 dage gratis!

Tags: KlarPris A/S

Mere fra KlarPris A/S

KlarPris A/S

http://www.klarpris.dk/

KlarPris er byggeriets foretrukne webshop! Vi samler dine leverandører ét sted, så du får overblik over varer og priser. Shoppen udregner også dine nettopriser, så du hurtigt kan se, hvor du får den bedste pris. Derfor sparer du både tid og penge, når du handler via vores webshop!   Når du bruger KlarPris' webshop…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere