07.05.2021  |  EL  |  El-materiel

Effektfuld strømforsyning med 110 V DC

Indhold fra partner Hvad er dette?

QUINT Power serien fra Phoenix Contact er blevet udvidet til også at omfatte en ny, effektfuld strømforsyning med 110 V DC.

QUINT Power serien fra Phoenix Contact er blevet udvidet til også at omfatte en ny, effektfuld strømforsyning med 110 V DC. Den er egnet til applikationer fra 110 V DC til 135 V DC. Det vil sige, at blot en strømforsyning nu kan anvendes til at forsyne applikationer, som tidligere krævede flere komponenter forbundet i serie. Det sparer plads i styretavlen og reducerer fortrådningsarbejdet.

Yderligere har strømforsyningen sikkerhedsgodkendelse i henhold til EN, IEC, UL 61010-1 og 61010-2-201. Den er også certificeret i henhold til UL HazLoc Class 1, Division 2 til potentielt eksplosive områder, og DNV GL godkendelsen betyder, at den også kan anvendes i marineapplikationer. Et statisk og dynamisk boost, SFB Technology, og særdeles omfattende signalering karakteriserer strømforsyningerne i QUINT Power serien. Takket være det brede temperaturområde fra -40 oC til +70 oC understøtter komponenten fleksibel anvendelse.

Mere om QUINT Power 110 V DC


 

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutningsteknik og systemer og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere