15.03.2019  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Effektiv 2-i-1 UV-detektionslampe til lækagesøgning og inspektionsarbejde

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med UV-FORM får du en universel og uundværlig arbejdslampe og UV-detektion i én.

UV-FORM er en genopladelig LED-arbejdslampe med et kraftigt 1,5 W UV-lys i toppen. Det ultraviolette lys er beregnet til lækagesøgning i airconditionanlæg med hjælp af sporstoffer men er også anvendelig til lækagesøgning i større, komplekse køle/fryseanlæg, proceskøleanlæg, varmepumpeanlæg mv.

Det samlede UV-output fra SCANGRIPs UV-FORM er stærkt forbedret, og den er dermed den kraftigste og bedste UV-detektionslampe på markedet, der samtidig erstatter behovet for særligt UV-detektionslys.

Derudover har UV-FORM et indbygget COB LED-bånd, der giver et unikt kraftigt og fuldstændigt ensartet, som er ideelt til arbejdsbelysning.

Lampens kompakte design og behagelige ergonomisk greb gør den let at bruge i forbindelse med lækagesøgning eller andre krævende inspektionsopgaver.

UV-FORM har en indbygget magnet for nem placering på arbejdsstedet samt en robust krog til ophængning i arbejdsbæltet. Dens fleksible lampehoved kan drejes op til 180 grader.

Læs mere om UV-FORM fra SCANGRIP

Mere fra SCANGRIP A/S

SCANGRIP A/S

www.scangrip.com/en

SCANGRIP A/S har specialiseret sig i funktionelt arbejdslys til det professionelle marked, og er idag Europas førende og mest trendsættende leverandør af professionelt LED arbejdslys. Vi er altid to skridt foran med at udvikle og tilbyde nye, robuste, funktionelle og innovative LED arbejdslamper med den allernyeste teknologi.SCANGRIP tilbyder avanceret LED-belysning designet til autolifte, og har…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere