14.06.2022  |  VENTILATION  |  Indeklima

Effektiv og kondensfri luftfordeling i svømmehallen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med KE Fibertecs tekstilkanaler undgår man korrosion i kanaler og armaturer, kondens på lofter og vinduer samt problemer med stillestående "klorluft".

I Frederikshavn Svømmehal har man fået installeret nyt ventilationssystem i forbindelse med at hallens oprindelige system skulle gennemgå en totalrenovering. Nordjysk Luftteknik A/S har været rådgiver på projektet og har stået for installationen af den nye løsning med tekstilbaseret ventilation fra KE Fibertec.

De gamle stålkanaler er udskiftet med 120 meter tekstilkanaler i Ø900 i materialet MultiWeave. Med systemet KE DireJet Hybrid giver en kombination af dyser til retningsbestemt indblæsning og laserskårne huller en fordeling af frisk luft med en samlet luftmængde på 45.000 m³/h i svømmebadet.
 
I dag oplever man en jævn og trækfri luftfordeling, hvor en stabil temperatur gør at indeklimaet opleves behageligt og frisk for de besøgende samtidig med at man undgår de udfordringer med havde med tidligere ventilationsløsning med kondens og korrosion.

Læs mere på www.ke-fibertec.dk og se billeder af den flotte installation.

Mere fra KE Fibertec AS

KE Fibertec AS

www.ke-fibertec.com

KE Fibertec leverer bæredygtige ventilationsløsninger, der sikrer et godt indeklima og energibesparelser. Tekstilkanaler er særdeles velegnede til effektiv, ensartet og trækfri fordeling af frisk luft uden "døde zoner". Tung og stillestående luft kan give hovedpine og træthed. KE Fibertecs tekstilkanaler skaber et effektivt luftskifte og et godt indeklima i skoler, kontorer, butikker, sh…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere