16.10.2019  |  VENTILATION  |  Indeklima

Case: Effektiv ventilation er godt for indeklimaet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Smede- og maskinfabrikken Larsens Eftf. i Kolding har fået nyt domicil og i den forbindelse blev der installeret tekstilbaseret ventilation fra KE Fibertec.

Med installation af FBS loftpaneler fra KE Fibertec, har Larsens Eftf. fået bedre rammer for virksomheden og dens medarbejdere - ikke mindst i forhold til indeklimaet. Der er installeret FBS på kontorer, kantine, omklædningsrum samt i virksomhedens produktionshaller, som skal sikre en effektiv og trækfri luftfordeling.

Christian Rasmussen, Larsens Eftf. udtaler: "Vi er meget tilfredse med ventilationen af bygningen, og med tekstilkanalerne får vi tilført frisk luft, der gør det rart at opholde sig i rummene. ETRECO har leveret løsningen, og vi har været glade for samarbejdet". 

"Udfordringen lå i at få den friske luft ned i opholdszonen ude i produktionslokalerne, hvor bl.a. svejseapparater skaber varme. Tekstilkanaler er rigtig gode til at løse denne opgave, da vi med dyser kan retningsbestemme luftfordelingen, uden at det giver problemer med træk. Det giver et godt luftskifte og en behagelig temperatur for medarbejderne. I administration og kontorlokaler har vi monteret FBS loftpaneler, der falder godt ind med de øvrige paneler, og som samtidig giver en trækfri og energieffektiv ventilation", siger Morten Mads Lynggaard, ETRECO A/S.

Mere fra KE Fibertec AS

KE Fibertec AS

www.ke-fibertec.com

KE Fibertec leverer bæredygtige ventilationsløsninger, der sikrer et godt indeklima og energibesparelser. Tekstilkanaler er særdeles velegnede til effektiv, ensartet og trækfri fordeling af frisk luft uden "døde zoner". Tung og stillestående luft kan give hovedpine og træthed. KE Fibertecs tekstilkanaler skaber et effektivt luftskifte og et godt indeklima i skoler, kontorer, butikker, sh…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere