06.02.2018  |  VENTILATION  |  Arbejdsredskaber

Effektive zoneventiler på meget lidt plads

Indhold fra partner Hvad er dette?

Zoneventiler fra Belimo lukker helt tæt, og kuglen i ventilen er designet, så det minimerer risikoen for, at den stopper til. Dermed har vi elimineret to væsentlige kilder til energitab, og det gør Belimos zoneventiler særdeles effektive i brug.

Utroligt lavt energiforbrug
Desuden er strømforbruget på zoneventilerne og de dertilhørende aktuatorer meget lavt. Det er helt op til 95% lavere end strømforbruget på tilsvarende zoneventiler. Du sparer alt i alt mange driftsomkostninger, når du vælger Belimos zoneventiler. Jo flere zoneventiler der er i systemet desto større besparelse.

Markedets mindste pladskrav
Samtidig er Belimos zoneventiler uhyre kompakte. Den trykafhængige QCV-ventil har en installationshøjde på kun 110 mm – inklusiv aktuator. Og den trykuafhængige PIQCV-ventil er vi ret sikre på, er den mindste trykuafhængige zoneventil på markedet. Den er designet, så den tilhørende CQ-aktuator kan klikkes på uden brug af værktøj, og sammen med det minimale behov for plads gør det installationen af Belimos zoneventiler lige så effektiv og sikker, som ventilerne er i sig selv.

Se Bellimos udvalg af zoneventiler her.

Tags: Belimo A/S

Mere fra Belimo A/S

Belimo A/S

www.belimo.dk

Schweizisk kvalitet og teknikDansk know how og lune Belimo A/S har siden 1981 været uafhængig dansk agent for Belimo AG i Schweiz. Det giver os en hel unik position på markedet. Vi råder over produkter fra en af verdens mest respekterede leverandører med mere end 1.100 ansatte fordelt på 30 lande og en årlig produktion på ca. 4,5 mio. motorer. Samtidig er vi et selvstændig dansk tea…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere