08.08.2019  |  VENTILATION  |  Branchen

Egyptisk industriorganisation besøger Novenco

Indhold fra partner Hvad er dette?

I går d. 7. august 2019, har NOVENCO fået et besøg af Federation of Egyptian Industries som er Dansk Industri's lokale søsterorganisation i Egypten.

I de sidste to år har de samarbejdede tæt for at forbedre arbejdsmiljøet og dialogen mellem medarbejdere og ledelsen på de egyptiske arbejdspladser. I den forbindelse har de valgt NOVENCO som et godt eksempel på hvordan vi i Danmark arbejder med arbejdsmiljø.


Fokus for i gårs besøg var således dialog på arbejdspladsen, forandringsledelse og arbejdskultur og metoder, alt under paraplyen arbejdsmiljø og sikkerhed.

Se mere her: 

https://www.tv2east.dk/nyheder/07-08-2019/1930/egyptisk-delegation-besoger-lokal-virksomhed?v=0_xn09owdv
https://www.tv2east.dk/artikel/egyptere-paa-besoeg-i-naestved-skal-laere-om-godt-arbejdsmiljoe

Mere fra NOVENCO Building & Industry A/S

NOVENCO Building & Industry A/S

www.novenco-building.com

NOVENCO Building & Industry A/S er grundlagt i 1947 og er i dag en solid og fremtrædende del af den tyske SCHAKO koncern. Siden begyndelsen har kerneområdet været udvikling og produktion af energieffektive kvalitetsventilatorer, hvilket med introduktionen af ZerAx ventilatorerne i 2009 nok en gang har understreget virksomhedens førende position på verdensplan.Forretningsområderne spænder bredt…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere