24.02.2022  |  EL  |  Belysning

Dekorative LED lyskilder minder om gammeldags glødepærer

Indhold fra partner Hvad er dette?

Dekorative LED lyskilder fra Danlamp er udviklet og designet af Danmarks eneste tilbageværende lyskildeproducent.

Der er kræset for alle detaljer på Danlamps dekorative LED lyskilder, hvor udgangspunktet for designet har været ”Vi vil skabe samme varme og glød som i de gamle glødepærer”.

Lyskilderne fra Danmarks sidste tilbageværende lyskildeproducent udmærker sig særligt ved deres høje farvegengivelse. Lyskilderne er nemlig udviklet til at give samme varme lys som de gamle glødepærer, og der er stor ensartethed i lyset fra én lyskilde til en anden.

Derudover er alle lyskilderne dæmpbare og udviklet af danske professionelle ”lyseksperter” – som de har været siden 1931.

Lyskilderne kan købes hos leverandøren GN Belysning her.

-AKJ

Mere fra GN Belysning A/S

GN Belysning A/S

www.gnbelysning.dk

GN belysning A/S er leverandør af el-materiel til el-installatører og lampebutikker. Firmaet blev startet i 1999 og har siden haft en solid vækst baseret på loyale og trofaste kunder samt en konstant fornyelse og udvikling af produktsortimentet.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere