12.09.2018  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

Eksport af grønne løsninger

Indhold fra partner Hvad er dette?

I anledning af Dansk Eksportdag 2018, som blev afholdt i Odense Congres Center i dag, blev vores direktør Michael Sørensen interviewet live på DR P4.

Sammen med Morten fra Udenrigsministeriet og Sofie fra DR, fik de sammen en snak om de muligheder, der er for mindre danske virksomheder på eksportmarkederne.

Der er, også i udlandet, stor efterspørgsel efter vores know how, løsninger og grøn teknologi. Vi kan sammen sikre innovative løsninger inden for fjernvarme, fjernkøling, varmtvandsproduktion samt varmegenvinding. Mulighederne er mange og via The Trade Council er hjælpen nær.

ARO ser frem til at byde endnu flere eksportkunder velkommen.
www.arobeholder.dk
 

Mere fra ARO Energy Solutions A/S

ARO Energy Solutions A/S

http://arobeholder.dk/

ARO Energy Solutions A/S har mere end 70 års erfaring og kompetence inden for fjernvarmeområdet. De sidste 40 år har ARO primært beskæftiget sig med udvikling, rådgivning og salg af varmtvandsbeholdere og vekslerløsninger.    I dag producerer og sælger ARO et bredt program af beholdere til mange formål. Vi producerer standard b…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere