Event

Ekspropriation i praksis

Nohrcon ApS

www.nohrcon.dk/

  • info@nohrcon.com
  • +45 70201146
  • Finsensvej 78, 3. sal 2000, Frederiksberg
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 02.05.2019
Start tidspunkt: 09.00
Sted: Copgenhagen Marriott Hotel
Tilmeld  

Ekspropriationer udføres dagligt, og hvis du er involveret i processen, bør du have kendskab til ekspropriationsretten. På dette kursus får du overblik over reglerne, og hvordan man takler de oftest forekommende problemstillinger i praksis.

Kursus: Ekspropriation i praksis

Undervisningen på dette kursus er praktisk orienteret. Efter en introduktion til ekspropriationsretten og de vigtigste faldgruber, får du mulighed for at diskutere de juridiske udfordringer på baggrund af konkrete eksempler og cases, sådan at du let kan relatere stoffet til din hverdag.

Kurset er til dig, der er involveret i ekspropriationsprocessen; du kan f.eks. være ansat i en kommune eller hos en offentlig anlægsmyndighed. Du er typisk jurist, landinspektør eller rådgivende ingeniør. Forkundskab til ekspropriation er ikke nødvendigt. Når du har fuldført kurset, kender du faldgruberne ved ekspropriation og ved, hvordan du tackler dem i praksis.

Underviser på kurset, Hanne Mølbeck, har arbejdet med ekspropriationssager i såvel kommunalt som statsligt regi i næsten 20 år. Hun er en af landets førende eksperter på området og medforfatter til bogen ”Ekspropriation i praksis”.

 

Program, pris og tilmelding:

Ekspropriation i praksis

 

Se alle Nohrcons øvrige arrangementer inden for Byggeri, Udbud, Anlæg, Infrastruktur, og personlig udvikling:

www.nohrcon.dk

Tags: Nohrcon ApS

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere