Event

EKSPROPRIATION I PRAKSIS

Nohrcon ApS

www.nohrcon.dk/

  • info@nohrcon.com
  • +45 70201146
  • Finsensvej 78, 3. sal 2000, Frederiksberg
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 14.11.2019
Start tidspunkt: 09.00
Sted: Copenhagen Marriott Hotel: Kalvebod Brygge 5, 1560 København
Tilmeld  

Der gennemføres dagligt ekspropriation til vidt forskellige formål, og hvis du er involveret i processen, bør du have kendskab til ekspropriationsretten. Her får du overblik over reglerne, og hvordan man tackler de oftest forekommende problemstillinger.

Kursus: Ekspropriation i praksis

NB: TILMELD 3 FOR 2 INDTIL 6 UGER FØR AFHOLDELSESDATO!

Efter en introduktion til ekspropriationsretten og de vigtigste faldgruber,  får du mulighed for at diskutere de juridiske udfordringer på baggrund af konkrete eksempler og cases, sådan at du let kan relatere stoffet til din hverdag.

Underviseren på kurset, Hanne Mølbeck, har arbejdet med ekspropriationssager i såvel kommunalt som statsligt regi i næsten 20 år. Hun er en af landets førende eksperter på området og medforfatter til bogen ”Ekspropriation i praksis”.

Når du har fuldført kurset om ekspropriation, kender du faldgruberne ved ekspropriation og ved, hvordan du tackler dem i praksis.

Program, pris og tilmelding:

Ekspropriation i praksis


Se alle Nohrcons øvrige arrangementer inden for Byggeri, Udbud, Anlæg, Infrastruktur og personlig udvikling:

www.nohrcon.dk

Tags: Nohrcon ApS

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere