Jobopslag

Ekstern sælger, El - Sydjylland

Solar Danmark A/S

www.solar.dk

  • solar@solar.dk
  • 76 52 70 00
  • Industrivej Vest 43
Se profil  
Stilling: Ekstern sælger
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 24.01.2021
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Sydjylland
Oprettelses­dato: 08.01.2021
Søg job  

Vil du være med på Solars vinderhold i Region Syd? Er du i stand til at opbygge langsigtede kunderelationer, og vil du bruge dine kompetencer til at skabe tillid hos vores el-kunder?

Hvis svaret er ja, kan du blive en del af et team af dedikerede og professionelle kolleger.

Du kan identificere behov hos kunderne og forvandle disse behov til salg. Dette gør du i samarbejde med vores specialsalgsenheder. Som ekstern sælger vil du have en bred kontaktflade i Solar, og du vil få en solid sparring omkring kunder, produkter, løsninger, serviceydelser, kommunikation, projekter og strategi.

Du vil være tilknyttet vores hovedkontor i Vejen og have reference til salgschefen for Sydjylland.

Din typiske arbejdsdag
Hvis du vælger Solar, får du ansvaret for at udforme og implementere handleplaner hos vores kundekreds, hvor du bliver en del af salgsdistrikt Sydjylland. Du får ansvaret for at gennemføre salgsmøder og kundearrangementer. Du fremmer teknisk rådgivning og løsningssalg samtidig med, at du sikrer profitabel vækst.

Målstyring og -opfølgning er en naturlig del af din arbejdsdag, og du kan lide at sætte høje standarder og blive målt på dem. Du får frihed under ansvar i et job, der kræver overblik og engagement. Hos Solar venter vi ikke til i morgen – i stedet udvikler vi løsninger i dag, der gør vores kunder mere lønsomme med det samme.

Dine kvalifikationer
For at få succes i jobbet skal du være en sælger med stort S, der gennem tillid og loyalitet kan skabe positive og langvarige relationer. Du skal have en god portion gåpåmod, og derudover er det en stor fordel, hvis du har en teknisk baggrund som fx elektriker, el-installatør eller erfaring med salg af el-tekniske produkter.

Som person er du energisk, empatisk, proaktiv og har gennemslagskraft. Med dit udadvendte væsen og din selvstændighed skaber du resultater. Du kan lide livet hos kunderne, og du kan bevare overblikket og humøret – også når der er travlt.

Er du blevet nysgerrig?
Har du spørgsmål, eller vil du bare høre mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte regionsdirektør Kurt Storgaard på 40 64 12 63 eller salgschef Hans Christian Overby på 29 69 80 57 for en uforpligtende snak om stillingen.

Ansøg hurtigst muligt
Lyder dette som en spændende karrieremulighed for dig? Vi holder samtaler løbende, så send os din ansøgning hurtigst muligt og senest den 24. januar. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Hvem er vi?
Læs mere om Solar og mød vores medarbejdere her.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere