19.04.2018  |  EL  |  Belysning

Ekstra slanke og robuste LED-armaturer fra LEDVANCE

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ledvance udvider sin portefølje med det ekstrem flade og særdeles robuste Surface Compact IK10 armatur til påbygning på væg og loft.

Ledvance udvider sin portefølje med det ekstrem flade og særdeles robuste Surface Compact IK10 armatur til påbygning på væg og loft. Armaturet er ideelt til trappeopgange og offentlige bygninger. Det giver en særlig enkel og fleksibel installation og fremragende energieffektivitet.

Surface Compact IK10 har et fladt design og en tykkelse på bare 61 mm samt IK10, som gør dette armatur særdeles slagfast og godt beskyttet mod tyveri og hærværk. Armaturet består nåleflammeprøven ved 850°C og er godkendt til fælles adgangsveje. Grundet IP65 beskyttelsen kan armaturet benyttes i fugtige områder. Med den høje robusthed er armaturet ideelt til fx. trappeopgange og offentlige bygninger. Ved 4.000 K leverer det op til 1.920 lumen og op til 1.800 lumen ved 3.000 K. Levetiden er 50.000 driftstimer og Ledvance tilbyder fem års garanti på Surface Compact IK10.

Find mere information om Surface Compact IK10 her: www.ledvance.dk

Mere fra LEDVANCE A/S

LEDVANCE A/S

www.ledvance.dk

Med kontorer i mere end 50 lande og forretningsaktivitet i mere end 140 er LEDVANCE blandt de verdensførende leverandører af generel belysning til professionelle og forbrugere. Med oprindelse inden for generel belysning i OSRAM GmbH tilbyder LEDVANCE et bredt produktprogram med LED-armaturer til mange løsningsområder, intelligente løsninger til Smart Home og bygni…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere