13.09.2023  |  EL  |  Branchen

El-entreprenør får nyt navn efter ejerskifte

Steen Jørgensen El-installation vil fremover hedde Electable. Med navneskiftet lægger el-entreprenøren afstand til det ensidige prisfokus i installationsbranchen.

I starten af 2023 overtog administrerende direktør Michael Saxtoft og teknisk direktør Mats Bach Nilsson det fulde ejerskab af Steen Jørgensen El-Installation A/S, der udfører el- og teknikentrepriser i større bolig- og erhvervsbyggerier.

Nu fuldbyrder de nye ejere generationsskiftet ved at ændre virksomhedens navn fra Steen Jørgensen El-installation A/S til Electable A/S. Med det nye navn ønsker den nordjyske el-entreprenør at differentiere sig fra den ensidige priskonkurrence i installationsbranchen ved at tænke totaløkonomi og ved at være realistisk og transparent i sin tilbudsgivning.

”Er du for prisfokuseret, så har du også typisk en tendens til at overse noget, enten bevidst eller ubevidst, og det vil uundgåeligt ende ud i diskussion og konflikt på et eller andet tidspunkt i projektet. I installationsbranchen er det alt for ofte en kamp om at underbyde hinanden for at give den laveste pris. Det prisræs vil vi ikke være en del af. Vi vil vælges for vores faglighed og vores gode proces. Derfor er det heller ikke os, der er billigst i tilbudsfasen. Til gengæld kan kunderne regne med, at det tilbud, de får, også svarer til den pris, de kommer til at betale i sidste ende”, siger Michael Saxtoft.

Med den markedstilgang har Electable opbygget en fast kundekreds blandt udviklere og entreprenører, fortrinsvist øst for Storebælt. Derfor er det heller ingen tilfældighed, at den første vundne opgave efter navneskiftet er et projekt på Sjælland. I Københavns Nordhavn skal Electable udføre el-entreprisen på et nyt p-hus i seks etager, som Jönsson A/S opfører for By & Havn. Dermed videreføres det gode samarbejde med Jönsson fra projekter som busterminalen Naverland i Glostrup og Gladsaxe Skøjtehal.

Læs også: Wicotec Kirkebjerg køber virksomheden M.D. Rustfri

Electable offentliggjorde for nylig sit 2022-regnskab med et overskud på 3,7 millioner kroner før skat, og udviklingen tegner positiv med en solid ordrebeholdning og en række spændende projekter i pipeline, heriblandt flere entrepriser til tocifrede millionbeløb. Foruden p-huset i Nordhavn har Electable også netop fået ordre på et projekt for Innovater med 33 boliger, Lidl-butik og p-kælder i Allerød.

- PiB

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere