27.01.2016  |  EL  |  Virksomhedsdrift

El-firmaet Gagatek sælges til investorer

El-installatørvirksomheden Gagatek i Roskilde er blevet solgt til tre investorer. De nye ejere vil drive virksomheden videre i samme ånd.

El-installatørfirmaet Gagatek i Roskilde har i over 40 år haft Børge Gagatek ved roret. Men nu har ejeren solgt virksomheden til de tre investorer Lars Bøttcher, Claes Fog Bølge og Bo Søndergaard. Det skriver Sjællandske.

Læs også: Hedensted-firmaet Teknik & El køber op

”Vi overtog officielt virksomheden den 10. januar 2016, og vi har et helt klart ønske om at føre virksomheden videre i samme ånd som før”, siger bestyrelsesformand Lars Bøttcher til Sjællandske.

Sammen med sin bror, Jan Bøttcher, havde Lars Bøttcher en el-installationsvirksomhed i Roskilde fra 1986 til 2000. I dag har han sit eget konsulentfirma, og det bliver derfor broderen, der kommer til at stå for den daglige ledelse i Gagatek.

Selvom Børge Gagatek har solgt sit firma, betyder det ikke, at han ikke længere vil være til stede:

”Jeg har det rigtig fint med at have afhændet forretningen, for jeg får jo stadig min gang her i firmaet. Så længe fysikken tillader det, er jeg at finde i virksomheden. Det er helt sikkert”, siger Børge Gagatek til Sjællandske.

Læs også: Haslev-elinstallatør overtager konkurrent

Med det nye ejerskab vil antallet af medarbejdere øges i takt med mængden af ordrer.

-SSM

Mere fra Sarah

Sarah Meier

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere