20.08.2018  |  EL  |  Branchen

El-installatør i vækst opruster med ny serviceleder

Installatøren i Hedensted, IC Electric, har headhuntet Jørgen Würtz Jensen som ny serviceleder. Han skal sikre et stærkt samarbejde mellem virksomhedens 50 medarbejdere og sørge for, at de daglige opgaver forløber, som de skal.

Hvad består dit nye job i?
Det er min opgave at planlægge de daglige opgaver for medarbejderne, altså booke medarbejdere, lave kontrakter og sådan noget. Virksomheden er i løbet af de seneste par år vokset blandt andet inden for maskinservice, el, ventilation og energioptimering. Og derfor er det endnu mere vigtigt, at de ansatte har det godt, så de effektivt kan håndtere de mange serviceopgaver. Det giver nemlig tilfredse kunder.

Hvorfor har du valgt at arbejde i el-branchen?
Det var faktisk ejeren af IC Electric, Carsten Due, der hev fat i mig. Han havde hørt, at jeg var på udkig efter et nyt job. Og så spurgte han, om jeg ikke havde lyst til at starte i hans virksomhed. Efter tre dage tilbød han mig stillingen som serviceleder på kontoret. Og det er en ny verden, der har åbnet sig for mig, hvor jeg udvikler mig meget.

Læs også: NMT El-Service opkøber el-installatør i Ebeltoft

Hvad bliver den største udfordring?
Jeg kommer oprindeligt fra træbranchen, og jeg har aldrig før beskæftiget mig med el-branchen. Så det hele er meget nyt og spændende. Men jeg vågner op hver morgen og glæder mig til at komme på arbejde. Min største udfordring er helt klart at få de ansatte over på min side og vinde deres tillid. Jeg har noget at bevise, særligt over for dem der har været i virksomheden i mange år. Det vil jeg gøre ved at lytte til medarbejderne og være tilstede ude på byggepladserne. Et godt samarbejde er nemlig alfa og omega.

Hvad laver du i din fritid?
Jeg kører turistbus i Horsens. Her møder jeg en masse mennesker, der er på ferie. Og de er simpelthen i så godt humør, og det smitter. Så skal jeg bare holde den gode stemning i live, mens vi kører rundt. Det er rigtig hyggeligt. Derudover kan jeg godt lide at reparere gamle biler. Det har været min hobby i mange år, og det ved både mine venner og familie, så jeg fikser også tit deres biler.

- EST

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere