02.11.2018  |  EL  |  Branchen

El-installatør nomineret til årets læreplads

En sønderjysk el-installatør er at finde blandt de nominerede til Årets Læreplads 2018.

Den sønderjyske el-installatør Herluf Jørgensen A/S, der har til huse i Padborg, er en af de tre nominerede til Årets Læreplads 2018.   

Konkurrencen, der arrangeres af Danske Erhvervsskoler og –Gymnasier, finder en vinder 15. november.

Herluf Jørgensen A/S er indstillet af elektrikerlærling Andreas Soll, der tager sin uddannelse på EUC Syd i Sønderborg.

Knap 300 elever og lærlinge havde indstillet deres læreplads inden tidsfristens udløb, og blandt dem har 21 erhvervsskoler over hele Danmark valgt deres kandidat til den nationale konkurrence.

Dernæst har priskomiteen i Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier udvalgt tre lærepladser, der nu er indstillet til den endelige kåring 15. november i København.

De to øvrige nominerede er Haals Bageri og Odense Universitetshospital.

- JKK

Denne artikel er en del af temaet Tema: Uddannelse 2018

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere