Jobopslag

El-konstruktør

ELTRONIC A/S

eltronic.dk/

 • info@eltronic.dk
 • +45 76 74 01 01
 • Kilde Allé 4 DK-8722 Hedensted
Se profil  
Stilling: El-konstruktør
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 22.05.2022
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Midtjylland
Oprettelses­dato: 22.04.2022
Søg job  

Kunne du tænke dig at indgå i et professionelt team, der udvikler, implementerer og sætter standarden for noget af verdens mest spændende og innovative udstyr?

Stillingen
Som El-konstruktør hos Eltronic A/S er du med til at udvikle og implementere innovative og tekniske løsninger hos vores kunder.

Du får end-to-end ansvar for de el-tekniske aspekter i projekterne og vil samarbejde med en lang række aktører, herunder vores kunder, projektledere, automations og mekaniske ingeniører. Du bliver kundens kompetente sparringspartner, og du skal sikre et teknisk højt niveau, der matcher projekterne, samt styre og koordinere de faglige indsatser i projektafviklingen.

Dine primære arbejdsområder bliver:

 • At udvikle unikke el-tekniske løsninger.
 • Agere el-teknisk nøgleperson i projekter.
 • El-teknisk design, specifikation og afklaring.
 • Forestå tilbudskalkulationer, beregninger og dokumentation.
 • EL-konstruktion i PCSCHEMATIC eller EPLAN.
 • Materialebestilling i sammenspil med den teknisk indkøber i supply chain.
 • Koordinering af tavlemontage samt kvalitetssikring af leverance.
 • Projektstyring af el-teknisk leverance.

Din hverdag bliver meget afvekslende med opgaver og projekter af skiftende karakter og størrelse. Du bliver en del af et fagligt stærkt team med professionelle og engagerede kollegaer, der altid er klar med en hjælpende hånd og et smittende godt humør.

Stillingen refererer til Manager for El-Hardware, og du tilknyttes vores hovedkontor i Hedensted.

Faglige kvalifikationer
Vi forestiller os, at du er uddannet el-installatør/ingeniør eller har anden relevant teknisk uddannelse. Gennem din karriere har du opbygget solide kompetencer inden for el-teknisk projektering via produktionsindustrien.

Vi forventer, at du har erfaring med brugen af PCSCHEMATIC eller EPLAN P8. Erfaring med og kendskab til elementer som ATEX, UL, EMC, Risikovurdering samt PLC-programmering er en fordel omend ikke et krav.

Væsentligst er, at du er dygtig til dit fag og ikke er bange for at tage ansvar og arbejde selvstændigt med nye og afvekslende opgaver. Slutteligt behersker du dansk og engelsk i skrift og tale på bruger niveau.

Personlige kvalifikationer
Som person er du selvstændig, kundeorienteret, kvalitetsbevidst og tillidsvækkende.

Vi lægger vægt på et stort overblik, fokus på resultater samt at du er opsat på at være en del af et team, der sammen realiserer kundens behov og ønsker. Du arbejder struktureret og evner at prioritere i en omskiftelig hverdag. Stillingen er krævende og alsidig og stiller store krav til din forretningsforståelse, sans for detaljer og faglige stolthed.

Vi tilbyder
En yderst spændende stilling, hvor du er med til at skabe fremtidens udstyr til produktionsvirksomhederne. Du tilbydes kontinuerlig faglig og personlig udvikling kombineret med stort ansvar og interessante opgaver.

Vi sætter en ære i at bibeholde den uformelle organisation, hvor både aktivitetsniveauet og humøret er højt. Eltronic er en velrenommeret virksomhed i vækst, og der er derfor gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt.

Vi tilbyder attraktive personaleforhold, løn efter kvalifikationer og en alsidig hverdag i samarbejde med nogle af de dygtigste teknikere, elektrikere, udviklere, ingeniører og meget andet.

Danmarks førende automationshus
Eltronic A/S er en ingeniørvirksomhed, som i mere end 20 år har arbejdet med udvikling, levering og servicering af automations- og produktionsløsninger til vores kunder i fødevare-, life science- og fremstillingsindustrien. Eltronic A/S beskæftiger mere end 130 ingeniører og teknikere inden for en bred vifte af discipliner og med mange forskellige kompetencer.

Spørgsmål og ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Anders S. Ludvigsen på telefon +45 30 17 87 98.

Samtaler afholdes løbende, da vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt.
Send gerne din ansøgning allerede nu, hvis du ønsker at blive en del af holdet i Eltronic A/S.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tags: ELTRONIC A/S

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere