El-konsulenterne

www.elkonsulenterne.dk/

Branche/Sektor:

Uddannelse

Om

Kvalificeret uddannelse til den danske el-branche 

El-konsulenterne blev etableret i 2002 og er i dag et samarbejde mellem Jørn og Henrik med undervisning og rådgivning til virksomheder indenfor el-branchen i ind- og udland.

Undervisningen sker indenfor lovgivning og retningslinier for udførelse og drift af elektriske installationer, maskinanlæg, el-forsyningsa…

Læs mere  

Om

Kvalificeret uddannelse til den danske el-branche 

El-konsulenterne blev etableret i 2002 og er i dag et samarbejde mellem Jørn og Henrik med undervisning og rådgivning til virksomheder indenfor el-branchen i ind- og udland.

Undervisningen sker indenfor lovgivning og retningslinier for udførelse og drift af elektriske installationer, maskinanlæg, el-forsyningsanlæg og meget mere.


El-konsulenterne tilbyder specielt tilrettede kurser til virksomheder indenfor hele el- branchen: el-installationsvirksomheder, ingeniør- og rådgivningsfirmaer, kraftværker og elforsyningsselskaber, produktionsvirksomheder og mange flere.

Kontaktpersoner

Jørn Jørgensen

Ejer

Henrik Bergholt

Ejer

Events

Kursus 15 Nov 2018

Nye installationsregler

Den 1. juli 2017 trådte en ny el-lovgivning i kraft for elektriske installationer og senest den 1. juli 2019 skal man bruge de nye regler. På dette kursus får I en introduktion til de nye regler og hjælp til at bruge standarderne som hører til loven.

08:30 til 15:30 Industrivej Vest 43, 6600 Vejen, Danmark
Kursus 19 Nov 2018

Verifikation af maskiner og tavler

Nu har du mulighed for at komme på et kompetencegivende kursus. Vi arrangerer i samarbejde med Elma Instruments og El-konsulenterne, et spændende kursus hvor vi sætter specielt fokus på Maskindirektivet (MD) og lavspændingsdirektivet (LVD).

08:00 til 16:00 Sivlandvænget 1, Odense S, Danmark
Kursus 28 Nov 2018

Elektrisk sikkerhed på maskiner EN 60204-1

Kurset har til formål at give dig en introduktion til de grundlæggende principper for elektrisk sikkerhed på maskiner og maskinanlæg. Vi gennemgår kravene i standarden EN 60204-1 (edition 5/6) ift. elektrisk sikkerhed på maskiner. Der arbejdes primært med kravene til design/konstruktion og vedligeholdelse af elektrisk systemer i industriapplikationer og styretavler.

08:30 til 15:30 Gammelager 14, 2605 Brøndby, Danmark

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere