21.09.2015  |  EL  |  El-materiel

El-radiatorer kan styres gennem wi-fi

Dimplex er klar med en ny el-radiator, der både bruger mindre energi og kan styres fra en smartphone.

Radiatorproducenten Dimplex har med en ny serie sat nye standarder for el-drevne radiatorer med den nye Comfort-serie. For de nye radiatorer kan styres via app-systemet Nobø Energy Control. Derudover garanterer Dimplex, at radiatoren sparer 25 procent energi.

Læs også: Energivenlige huse risikerer overophedning

Alt efter brugernes behov kan den nye serie leveres med 5 forskellige kontrolmuligheder. Basismodellerne har foruden en termostatregulering ingen natsænkning eller anden styring af temperaturen. Modellerne fås med trådstyret temperatursænkning og med timer for temperatursænkning i ugeprogram.

Når de kobles sammen med den separate styringsenhed Nobø Energy Control, giver det en lang række ekstra muligheder. For eksempel kan sænketemperaturen indstilles i app-systemet Nobø Energy Control, og den ønskede komforttemperatur kan indstilles direkte på den aktuelle enhed. Alt imens er standby-forbruget nede under 0,5W.

Læs også: App-guide

Comfort-radiatorens forbrug kan styres direkte via tablet eller smartphone, og app’en Nobø Energy Control kan hentes gratis i app-store eller i Google Play. 

-JPN

Mere fra Joacim

Joacim Præst Nielsen

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere