11.03.2020  |  EL  |  Virksomhedsdrift

El & Teknik udsættes grundet Coronavirus

Arrangørerne af elfagmessen, El & Teknik, har på baggrund af den aktuelle situation med COVID-19 og efter samråd med en lang række udstillere besluttet at udsætte messen til næste år.

El & Teknik 2020, der var sat til at blive afholdt den 12. til 14. maj, bliver på baggrund af den aktuelle situation med COVID-19 samt af respekt for udstillernes og gæsternes helbred udsat til den 26. til 28. januar 2021.

Messearrangørerne ser det som overvejende sandsynligt, at mange gæster, af frygt for smitte af COVID-19, vil blive væk fra messen i maj 2020. Arrangørerne har løbende modtaget meldinger fra større internationale producenter og leverandører om, at der er udstedt forbud til medarbejderne om at deltage i større arrangementer, herunder messeaktiviteter. Flere udstillere ville således være nødsaget til at melde afbud til messen.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: Light + Building-messen er udsat på grund af coronavirus

Arrangørerne vurderer, at der med beslutningen om at udsætte messen på nuværende tidspunkt, er mulighed for at minimere omkostningerne for udstillerne, da disse ville være væsentligt større ved en udsættelse tættere på den planlagte afholdelse i maj.

Med udsættelsen ønsker El & Teknik at vise rettidig omhu og ansvarlighed – også over for samfundet som helhed.

- HCL

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere