16.05.2018  |  EL  |  Branchen

El & Teknik: Udstillerne melder om høj interesse

På El & Teknik-messens dag to melder udstillerne om mange interesserede besøgende på standene.

Lever El & Teknik-messen foreløbig op til dine forventninger? 

Ulrik Heegaard, key account manager hos Thorkild Larsen A/S:
”Der har været fuld fart på i dag, så vores forventninger er blevet indfriet. Vi er her for at vise, hvad vi har til installatørerne, så de køber de produkter, vi tilbyder, via grossisterne. Vi har både agentur og produkter, vi selv får produceret i Kina og herhjemme, med på standen”. 

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Søren Kristensen, salgschef hos Jens A. Jacobsen A/S: 
”Foreløbig lever messen fuldt op til vores forventninger. Der har være mange forbi vores stand, og jeg synes, at vi har en god placering af vores stand, hvor vi har stået alle de år, vi har været på El & Teknik. Vi giver os tid til at fremvise de nye højteknologiske produkter, så installatørerne føler, at de får ny viden med hjem”. 

Jørn Nielsen, kundekonsulent for el & VVS hos Viktech: 
”Messen overstiger langt vores forventninger. Vi har været med i 15 år, og det er første gang, at der har været så meget gang i den. Vi er en bemandingsvirksomhed, der kun har faglærte håndværkere med elektrikerne som vores kerneområde. På landsplan har vi 700 mand i sving, og vi regner med at runde de 1.000 til efteråret. Efterspørgslen på mandskab er voldsom i øjeblikket”.    

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere