09.01.2018  |  EL  |  Branchen

EL:CON køber odenseanske Intelligent Bygningsautomatik

Med købet af Intelligent Bygningsautomatik vil El:Con styrke sine kompetencer inden for de tekniske specialområder bygningsautomatik og CTS - og det er noget, der kan komme køberne til gode, mener adm. direktør.

Hos el-virksomheden El:Con har man netop indgået en aftale om at overtage virksomheden Intelligent Bygningsautomatik, der til daglig har base i Odense.

Med købet er det planen, at El:Con skal styrke sin eksisterende forretning inden for bygningsautomatik, digitalisering, IoT og industri 4.0 – og det er noget, der kan komme køberne til gode, mener adm. direktør Jesper Knudsen:

”Vi bliver landsdækkende med afdelinger i Jylland, på Fyn og Sjælland, og kan således tilbyde kunderne løsning af alle typer opgaver inden for bygningsautomatik samt el-tekniske totalleverancer”, siger han og fortsætter:

”Fremover kan vi i højere grad imødekomme vores kunders behov – uanset om det er tekniske løsninger eller mere traditionelle opgaver inden for energioptimering”.

Læs også: Bravida køber jysk el-installationsvirkomhed

Jesper Knudsen påpeger samtidig, at de teknologinære kompetencer er en afgørende del af den fremtidige vækst hos El:Con, hvorfor købet af Intelligent Bygningsautomatik er en central del af virksomhedens strategi om i fremtiden at kunne tilbyde kunderne komplette el-tekniske løsninger.

Intelligent Bygningsautomatik har i dag 12 specialiserede medarbejdere inden for bygningsautomatik med primært fokus på Fyn og Sjælland. Med opkøbet bliver El:Cons samlede CTS-afdeling et af de største TREND Technology Centre i Danmark.

De nuværende ejere i Intelligent Bygningsautomatik, Morten Bang Holmtoft og Ebbe Andersen, fortsætter som henholdsvis salgschef og teknisk chef i El:Cons CTS afdeling.

- EL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere