14.08.2019  |  EL  |  El-materiel

Elcyklernes popularitet øger efterspørgslen efter lademuligheder

Indhold fra partner Hvad er dette?

55.000 elcykler blev der solgt i Danmark i 2018. Dette medfører naturligvis en massiv efterspørgsel efter lademuligheder. Berker W.1 afbryderserien omfatter en særlig kontakt til elcykler, og er som skabt til det danske vejr.

Berkers W.1 serie er mere end stænktæt – den er ideel til det omskiftelige danske vejr.
Berker W.1 fra Hager er designet til montering udendørs eller i fugtige rum og er yderst holdbar, smukt designet og nem at installere.

W.1 har kapslingsklasse IP55 og tilbyder en bred vifte af funktioner. Den er dermed et godt valg til boligmiljøer, garager, værksteder, industrimiljøer samt andre miljøer, hvor installationen skal være af topkvalitet. Kontakten fås i en speciel udgave til opladning af elcykler, elløbehjul mv.

Læs mere

Mere fra Wexøe A/S

Wexøe A/S

www.wexoe.dk

Siden 1958 har vi skabt fremtidens løsninger og resultater til vores kunder gennem mod, indsigt og dedikation. Mod til at se muligheder og tage ansvar, indsigt til at arbejde agilt med kunderne og i markedet samt dedikation til at skabe resultater gennem løsninger. Vi er den stærkeste danske partner, respekteret for vores kvalitetsbrands, vores serviceydelser og vores f…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere