Jobopslag

Electrical Technican

ELTRONIC A/S

eltronic.dk/

  • info@eltronic.dk
  • +45 76 74 01 01
  • Kilde Allé 4 DK-8722 Hedensted
Se profil  
Stilling: Electrical Technican
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Nordjylland
Oprettelses­dato: 25.08.2023
Søg job  

Vil du at være en del af en spændende udvikling i en lokal nordvestjysk med-tech virksomhed med et globalt udsyn? Så vil denne stilling være en oplagt mulighed.

Vi står overfor en fremtid med stor aktivitet sammen med vores nuværende og nye internationale kunder. Du vil blive en del af et ungt dynamisk team, hvor faglig stolthed og teknologisk udvikling er i højsædet.

MME Nordic A/S udvikler og leverer komplette løsninger baseret på best practice indenfor produktionsanlæg og kvalitetsmaskiner til medicoindustrien.

I stillingen får du ansvaret for opbygning af el-tavler og el-montage på vores komplicerede og avancerende maskiner, proceslinjer og anlæg. Du vil ligeligedes komme med på montageopgaver hos vores kunder i ind- og udland, og må derfor forvente rejsedage. Der tilbydes gode forhold i forbindelse med rejseaktiviteten og det vil være en oplagt mulighed for at møde vores kunder, samt udvilke sig indenfor området.

Du bliver en del af vores Oprative team, hvor du vil opleve en uformel omgangstone og et godt samarbejde. Derudover vil du få en bred berøringsflade med øvrige faggrupper på tværs af projekterne.

Primære ansvarsområder:

  • Elektrisk montage
  • Mekanisk montage
  • Pneumatisk montage
  • Deltage i test og eventuelt fejlfinding
  • Deltage i afleveringsforretning/commisions af projekterne
  • Bidrage med relevant faglig vidensdeling i afdelingen.

Stillingen er baseret på 37 timer pr. uge og refererer til Operations Director i MME Nordic A/S. Du får din daglige base på vores hovedkontor i Thisted.

Faglige kvalifikationer

Vi forestiller os at du er uddannet elektriker eller automatiktekniker. Du har en god forståelse og interesse for automatiske anlæg og det falder dig naturligt at løse opgaverne.

Det vil være en fordel, at du har erfaring med opbygning af el-tavler og el-montage.

Stillingen er også åben overfor en nyuddannet, som kunne have lyst til at lære og udvikle sig yderligere indenfor området.

Personlige kvalifikationer

Som person er du selvstændig, kvalitetsbevidst og trives med at have ansvar for egne opgaver. Dertil er du vedholdende og har altid fokus på at løse dine opgaver på bedst mulig vis – lige meget om du arbejder alene eller i teams.

Du er struktureret, imødekommende og trives i et miljø med en uformel omgangstone.

Du formår at være selvkørende og kan træffe beslutninger omkring eventuelle løsninger i samarbejde med dine kollegaer, hvor du i fælleskab med de andre er forkuseret på deadlines og at opgaverne bliver løst med rette omhu.

Du har gode kommunikationsegenskaber, samt viser en positiv attitude og åbenhed.

Vi tilbyder

Vi er en virksomhed, som er præget af værdier såsom ordentlighed og gensidig respekt, hvilket kommer til udtryk internt mellem medarbejdere såvel som udadtil i relation til virksomhedens samarbejdspartnere.

Vi vægter højt en dynamisk hverdag, hvor der er en åben og ærlig omgangstone med plads til koncentration og fordybelse.

Du vil blive en del af et team bestående af kompetente og engagerede medarbejdere, som vil gøre sit for, at du hurtigst muligt kommer til at føle dig som en integreret del.

Vi har en aktiv personaleforening der sørger for sociale arrangementer, som er med til at styrke sammenholdet på tværs af virksomheden.

Medicoindustriens foretrukne samarbejdspartner
MME Nordic A/S er en vaskeægte innovativ nordjysk virksomhed, som på få år har sat et markant præg på markedet med vores mange års erfaring og viden indenfor automation. Vi har siden vores spæde start kun set én vej og oplever på nuværende tidspunkt markant vækst efter at have rettet fokus mod det globale marked.

MME Nordic er geografisk placeret i Thisted, og er den unikke kombination af tegnestue, ingeniørhus og det udførende maskinbygningsfirma. Alle arbejder sammen mod målet om at være den fortrukne samarbejdspartner i branchen, som altid sætter kundens krav og ønsker først.

MME Nordic A/S er en del af Eltronic Group A/S

Spørgsmål & ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Niels Ulrik Bliksted, Operation Director, i MME Nordic A/S på telefon +45 25 65 36 17.

Ansøgning bedes sendes til: info@mmenordic.com

Samtaler afholdes løbende, da vi ønsker stillingen besat snarest muligt, men vi venter gerne på den rigtige.

Tags: ELTRONIC A/S

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere