23.05.2017  |  VENTILATION  |  Indeklima

Case: Elegant festsal fik skræddersyet ventillationssystem

Indhold fra partner Hvad er dette?

Komfort, æstetik og hygiejne var vigtigt i forbindelse med moderniseringen af en elegant festsal

FabricAir repræsenterer den nyeste teknologi indenfor air conditioning i lokaler, hvor hygiejne og komfort er nøgleordene. Derfor var tekstilkanaler et naturligt valg, da en elegant restaurant skulle moderniseres.

Festsalen i Palacio de Larrinaga, Zaragoza, er spækket med topmoderne teknologi; bl.a. har man med respekt for bygningens historie og tradition kombineret naturligt lys med LED teknologi. Derfor var det også naturligt at vælge et moderne FabricAir tekstilkanalsystem i forbindelse med istandsættelsen i 2014.

Grupo El Cachirulo, som ejer en stribe eksklusive restauranter i Zaragoza-området i Spanien, har før brugt FabricAirs løsninger. De vidste derfor præcist, hvad de ville have: en æstetisk løsning, med optimal luftfordeling, der fyldte mindst muligt.

Resultatet er et gennemtænkt design, der eliminerede behovet for en returkanal og minimerede kanalens størrelse, så systemet optog mindst mulig plads og samtidig tager sig flot ud.

Se resultatet og læs hele casen her.

”Vores kunder er kvalitetsbevidste; vi er nødt til at minimere gener fra ventilationsanlægget, så som træk og støj, og altid sikre den optimale temperatur i lokalet. Sidste år installerede vi FabricAir tekstilkanaler i en anden af vores eventfaciliteter og de fungerer rigtig godt!” Siger den tekniske chef for vedligehold hos Grupo El Cachirulo, Luis Catalan, og fortsætter:

”Her i Palacio de Larrinaga ønskede vi at kombinere et elegant design med optimal komfort. I sommermånederne er temperaturen i Zaragoza høj og ventilationsanlægget har fungeret rigtig godt. Vi har ikke fået nogen klager. Vi er rigtig godt tilfredse med FabricAirs luftfordelingsløsning og de får vores anbefaling.”

Vil du vide mere?

Se flere eksempler på skræddersyede tekstilløsninger på FabricAirs hjemmeside, hvor du også kan finde inspiration til dit næste ventillationsprojekt.

Mere fra Fabricair A/S

Fabricair A/S

www.fabricair.com/dk

FabricAir – den smarte tænkemåde indenfor HVAC/R og indeklimaFabricAir designer og producerer skræddersyede luftfordelingssystemer i tekstil til en bred vifte af applikationer. I 1973 installerede vi verdens første tekstilkanalløsning, hvilket blev begyndelsen på en helt ny tænkemåde indenfor HVAC/R og indeklima. Vi fortsætter med at være på forkant med innovationen og er stolte af at l…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere