Event

Elektriker-Forum 2019

Schneider Electric A/S

www.se.com

  • kundecenter@schneider-electric.com
  • 88 30 20 00
  • Lautrupvang 1
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 12.11.2019
Start tidspunkt:
Sted: København (12/11 og 27/11), Århus (19/11), Aalborg (20/11), Odense (26/11), Kolding (13/11)
Tilmeld  

Det kræver viden at udvikle sig. Og viden er lige netop omdrejningspunktet for Elektriker-Forum 2019.

Elektriker-Forum 2019

Fagligt fokus på fremtidens elektriker

Landsdækkende møderække i november med fokus på viden, udvikling og nye muligheder. Meld dig til nu og vær sikker på at få din plads.

Morgendagens elektriker er mere digital end nogensinde før. Der er stort fokus på klima og energioptimering. Og nye produkter og løsninger giver nye muligheder, både for din faglige udvikling og for din forretning. Det stiller vi skarpt på, når Schneider Electric er vært for Elektriker-Forum 2019 - en landsdækkende møderække for elektrikere, som du kan melde dig til nu. Her sætter vi fagligt fokus på smarte og energioptimerende løsninger til især bolig og erhverv, som kan være med til at udvikle din forretning. Hovedtemaerne er:

  • Intelligente installationer
  • Fremtidens el-tavler
  • Renovering af eksisterende installationer

Men Elektriker-Forum 2019 er også et forum for dialog om dit daglige arbejde med el-installationer. Hvilke udfordringer møder du ofte? Hvad spørger dine kunder efter? Hvad er dine ønsker til det el-materiel, du arbejder med hver eneste dag?

Kort sagt: Dialog, så vi kan støtte dig i din faglige udvikling som elektriker. Og selvfølgelig hjælpe dig med levere de bedste løsninger til dine kunder og udvikle din forretning.

Der er et begrænset antal pladser til Elektriker-Forum 2019. Vi vil nemlig gerne give plads og tid til dialog. Derfor er det en god idé, at du melder dig til med det samme. Så er du sikker på at få din plads.

Vi kvitterer med et gratis kursusforløb i forlængelse af et af hovedtemaerne, efter du har deltaget i Elektriker-Forum 2019. Du får også mulighed for at blive en del af vores testpanel, så du kan være med til at sætte dit præg på fremtidens produkter og løsninger fra Schneider Electric.

 Vi ses på Elektriker-Forum 2019.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere