Jobopslag

Elektriker-instruktører til Praktikcenter

TEC

www.tec.dk

  • tec@tec.dk
  • 38177000
  • Stæhr Johansens Vej 7, 2000 Frederiksberg
Se profil  
Stilling: Skolepraktikinstruktør
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 19.05.2021
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 21.04.2021
Søg job  

Praktikcenteret på TEC – Technical Education Copenhagen tilbyder unge en skoleaftale, så de kan gennemføre et uddannelsesforløb, hvis det ikke har været muligt at finde en praktikplads. Praktikforløbet foregår enten i praktikcenterets værksteder eller via forskellige typer af aftaler med virksomheder.

Praktikcentret søger 2 instruktører til elektrikeruddannelsen.

Opgaver
Som instruktør skal du oplære og beskæftige vores elever med relevante faglige opgaver inden for faget. Du skal medvirke til at evaluere og udvikle arbejdsopgaver i henhold til fagets praktikmål.

Du skal bidrage til, at eleverne oplever en arbejdspladskultur og omgangstone, der svarer til en ordinær læreplads, herunder møde- og arbejdsdisciplin.

Du skal deltage i optagelsessamtaler, fastholdelsessamtaler, opfølgning på sygefravær i henhold til gældende regler samt deltage aktivt i det opsøgende arbejde for nye og flere praktikaftaler mellem elever og virksomheder. Herunder opfølgning på VFP-aftaler (virksomhedsforlagt praktikundervisning).

Profil

Vi forventer, at du har:

  • svendebrev som elektriker, evt. kort videregående uddannelse som maskinmester eller installatør (mulighed for el-autorisation)
  • har flere års erhvervserfaring som elektriker
  • kørekort B

Du skal være god til at formidle fagligt stof, så det kan anvendes i praksis.

Vores elever har forskellige baggrunde, så det er vigtigt, at du har lyst til at arbejde med unge og kan bidrage positivt til deres lyst til at lære. Du er positiv og udadvendt, har humoristisk sans og forståelse for unge mennesker. Vores elever forventer, at du ud over din høje faglighed, er udstyret med overblik, tålmodighed, initiativ og et stabilt og godt humør. Du er i stand til at sætte grænser og samtidig udvise empati for den enkelte elev.

Det er vigtigt, at du i arbejdet har fokus på, at vores elever flytter sig mest muligt fagligt. Du skal have lyst og evne til at være en god rollemodel for eleverne og til at sætte dig ind i bekendtgørelser og andre regelsæt for skolepraktikelever.

Vi tilbyder

Tæt samarbejde med vores nuværende 5 elektriker- instruktører samt et samlet team på ca. 40 engagerede medarbejdere i praktikcenteret. Vi har en åben og ærlig dialog baseret på tillid, og vi er nysgerrige på hinandens undervisning og har en professionel vidensudveksling.

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst for Håndværkere i Staten, samt lokal lønpolitik.

Stillingerne er på fuldtid.

Ansættelse hurtigst muligt.

Du ansættes på TEC med primært arbejdssted i Ballerup, men der vil også være arbejdsaktivitet rundt på TEC’s forskellige adresser.

Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes hos praktikcenterleder Per Bo Christiansen, tlf. 2545 3357.

Ansøgning

Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og relevante bilag via ansøgningslinket i stillingsannoncen.

Ansøgningsfrist den 19. maj 2021

Samtaler vil blive afholdt løbende.

TEC opfordrer alle interesserede, uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder, til at søge stillingen.

Du kan læse mere om TEC og Praktikcenteret på www.tec.dk.

Tags: TEC

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere