Jobopslag

Elektriker søges til spændende job som underviser

Mercantec

www.mercantec.dk/

  • H. C. Andersens Vej 9, 8800 Viborg
Stilling:
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Midtjylland
Oprettelses­dato: 09.05.2023
Søg job  

Hvis du brænder for el-faget og har lyst til at uddanne dygtige håndværkere til el-faget, så har vi jobbet til dig.

Jobbet som underviser på elektrikeruddannelsen er aldrig kedeligt, og hver dag møder du både elever, kursister og kolleger, der deler dine interesser. Vi er et lille team med et godt sammenhold, hvor vi sammen har fokus på at gøre eleverne så dygtige som muligt og give dem de faglige og personlige kompetencer, som erhvervslivet efterspørger.

Hverdagen i stillingen

På Mercantec udbyder vi i samarbejde med skolens øvrige uddannelsesafdelinger en lang række af el-uddannelsens moduler primært vedr.:

  • Kommunikationsnetværk og fiber
  • Avanceret fejlfinding
  • Automatik i bygninger og industri
  • Sikring og alarm
  • Energieffektivisering

Vi søger en kollega, som kan undervise på (nogle af) disse moduler samt gennemføre svendeprøver og relevante efteruddannelseskurser. Du kan læse mere om el-uddannelsens opbygning og modulerne her.

Du har selv stor indflydelse på, hvordan du tilrettelægger din undervisning, og hvordan og hvornår du veksler mellem teori og praktiske opgaver. Et modul forløber typisk over 4 uger, og i den periode er du elevernes primære underviser. Du er derfor meget ”på”, men dine kolleger er ikke langt væk, og dem trækker du selvfølgelig på både fagligt og pædagogisk.

Lidt om dig

Vi forventer naturligvis ikke, at du ved alt. Men du har gerne særlig viden inden for ét eller flere af ovenstående emner og mod på løbende at tilegne dig ny viden og lære sammen med dine elever og kolleger.

Det er også helt ok, at du nok ikke har prøvet at undervise før. Vi skal nok hjælpe dig godt i gang i rollen. Dét som virkelig betyder noget er, at du kan lide at arbejde med mennesker, at du brænder for dit fag, og at du har mod på at koble teori til praksis – og praksis til teori.

På det faglige plan er du sandsynligvis uddannet elektriker eller el-installatør, og du har relevant erhvervserfaring, som gør dig i stand til at gøre undervisningen virkelighedsnær og relevant.

Interesseret?

Hvis du har lyst til at høre mere om stillingen – eller har du lyst til at komme forbi og se skolen og vores faciliteter – så er du meget velkommen til at kontakte uddannelsesleder Mette Elisabeth Gaml-Sørensen på telefon 2090 0484.

Ansøgningsfristen er den 25. maj 2023, og vi forventer at afholde samtaler den 2. juni 2023.

Vi har fokus på at være en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen uanset personlig baggrund.

Det med småt

Der er tale om en fast stilling på fuld tid med tiltrædelse snarest muligt.

Du bliver ansat på tjenestemandslignende vilkår iht. organisationsaftale mellem Finansministeriet og Uddannelsesforbundet. Der er en attraktiv pensionsordning på 18%.

Arbejdsstedet er i Viborg.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere