Jobopslag

ELEKTRIKER - SAWO Herlev

SAWO A/S

www.sawo.dk

  • Industrimarken 1, 9530 Støvring
Stilling: ELEKTRIKER
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 07.10.2022
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 07.09.2022
Søg job  

Du er elektriker men kan godt tænke dig at sætte strøm til lidt ud over det sædvanlige?

Så har vi jobbet du leder efter, hvis du trænger til lidt luftforandring. Hos os skal du lave fejl-finding/montering af el på kraner og hejs på lastvogne sammen med opgaver indenfor mekanisk
montage, hydraulik, pneumatik og elstyring på SAWOs produkter.


Du arbejder tæt sammen med smede, montører og teknisk afdeling. Det er en fordel, men ikke en nødvendighed, hvis du har erfaring med hydraulik og pneumatik. Hvis du ikke har erfaring, vil nødvendig oplæring finde sted. Du kan også have en baggrund som elektromekaniker, industri-/autoelektriker eller lignende men det vigtigste er, at du har flair og interesse for el og elektronik. Du har måske arbejdet med diagnoseprogrammer og kan anvende disse i dit arbejde men det er ikke et krav. Det forventes, at du er serviceminded, fleksibel, og leverer den bedst mulige kvalitet i udførelsen af opgaverne.


Gode arbejdsforhold med gode kollegaer, hvor der arbejdes i et uformelt miljø og med en fri omgangstone. Du får mulighed for at deltage i nødvendige kurser og uddannelse.
Send hurtigst muligt din ansøgning til tda@sawo.dk. Der er ansøgningsfrist den 7. oktober 2022.
Ved spørgsmål kan du kontakte værkstedschef Theis Daugaard, på 2511 4410. Din ny arbejdsplads
ligger på Knapholm 8, 2730 Herlev.


Vi glæder os til at byde dig velkommen hos SAWO teamet.

SAWO A/S | Industrimarken 1 | 9530 Støvring | www.sawo.dk


SAWO A/S er Nordens førende leverandør af kvalitetsprodukter og 1. klasses service inden for hydrauliske og beslægtede lasthåndteringsprodukter til transport- og entreprenør-branchen. Vores mange fleksible medarbejdere, udfører dagligt salg, service samt produktion af opbygninger fra 16 værksteder fordelt over hele landet. Produkterne: SAWO wirehejs, HIAB & EFFER stykgodskraner, LOGLIFT og JONSERED skovkraner, HOEFLON kompakt-kraner, MULTILIFT kroghejs og MOFFETT medbringertrucks. VANDBORG ladopbygninger, tømmer- og knæklad, NOPA påhængsvogne, kærrer og tippelad. SUNFAB hydraulikpumper og motorer. NUMMI tip cylindre. SAWO fældegribere og fældebunkelæggere.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere