Jobopslag

Elektriker til Eltronic A/S

ELTRONIC A/S

eltronic.dk/

  • info@eltronic.dk
  • +45 76 74 01 01
  • Kilde Allé 4 DK-8722 Hedensted
Se profil  
Stilling: Elektriker
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 29.07.2022
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Midtjylland
Oprettelses­dato: 21.06.2022
Søg job  

Har du erfaring med elektriske installationer, og kunne du tænke dig at arbejde med installation og service hos Eltronics store industrielle kunder?

Vi har nye spændende projekter i sigte og søger derfor en dygtig og ansvarsfuld elektriker, som interesserer sig for industriinstallationer og har lysten til at udvikle sig i en velrenommeret virksomhed.

Som elektriker hos Eltronic får du ansvar for planlægning og eksekvering af elektriske installationer og montage. Du er serviceminded, løsningsorienteret og har fokus på kvalitet i dit arbejde.

Du bliver en del af et større team bestående af elektrikere, robot- og maskinteknikere, hvor vidensdeling og faglig dygtiggørelse er i fokus. Du trives i en hverdag med afvekslende opgaver, kan arbejde selvstændigt samt bidrage til et godt tværfagligt samarbejde med Eltronics øvrige afdelinger.

Du kommer til at arbejde med:

  • Elinstallationer og elforsyninger.
  • Service og vedligehold.
  • IT- og netværksinstallationer.
  • Projektopgaver.
  • Tekniske bygningsinstallationer.
  • Fejlfinding og analyseopgaver.

Vi tilbyder
Hos Eltronic tilbyder vi en attraktiv lønpakke og muligheden for at udvikle dig i mange retninger.

Du får firmabil, arbejdsbeklædning, mobiltelefon, PC med betalt bredbånd, sundhedsforsikring og fri pensionsordning.  

Stillingen refererer til Manager Electrical installation, og din daglige base vil være på vores HQ i Hedensted, hvor du vil køre ud fra. 

Hvem er du?
Vi forestiller os, at du har erfaring som elektriker, industrielektriker, automatiktekniker, automatikmontør eller lignende. Erfaring med industriinstallationer er at foretrække, men ikke et krav.

Vigtigt er, at du behersker dansk i tale og på skrift.

Som person er du selvstændig, omhyggelig og trives med ansvar og udfordringer. Du er omstillingsparat, kan navigere på trods af travlhed og tager ejerskab over dine opgaver. Du bidrager gerne til det gode samarbejde og arbejdsmiljø.

Bliv en del af Eltronic
Som medarbejder i Eltronic sikrer vi, at du får en grundig introduktion til virksomheden samt vores systemer og arbejdsgange.

Vi har løbende fokus på din faglige udvikling, og der vil være rig mulighed for efteruddannelse. 
 
Eltronic A/S
Eltronic A/S er en af Danmarks førende ingeniørvirksomheder. Vi har mere end 22 års erfaring med udvikling, levering og servicering af automations- og produktionsløsninger til vores kunder i fødevare-, life science- og fremstillingsindustrien.

Organisationen er moderne og flad med plads til både humor og seriøsitet. Vi beskæftiger mere end 130 ingeniører og teknikere inden for en bred vifte af discipliner og med mange forskellige kompetencer.

Kontakt os
Lyder dette som noget for dig, så kontakt Simon Funch Poulsen på telefon: +45 51 57 26 08 / mail: sfp@eltronic.dk eller søg jobbet allerede nu.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Tags: ELTRONIC A/S

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere