Jobopslag

Elektriker til vores serviceafdeling

SIF Gruppen A/S

www.sif.dk/

 • sif@sif.dk
 • 39 750 750
 • Generatorvej 12
Se profil  
Stilling: Elektriker
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 30.11.2019
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 01.11.2019
Søg job  

Brænder du for at levere service på højt plan? Og trives du med en spændende og varierende hverdag? Så er du måske vores nye kollega.

Du sætter en ære i at levere høj service

I SIF Gruppen leverer vi service på et meget højt plan, til mange forskellige kundegrupper, herunder ejendomsselskaber, andels- og ejerforeninger, samt erhvervskunder og privatkunder. Som vores nye medarbejder forventer vi at du sætter en ære i at levere en god service og give vores kunder en god oplevelse som de husker, hver gang.

Vi tilbyder et selvstændigt job, hvor du i samarbejde med dine kolleger planlægger og udfører de daglige opgaver, og er i stand til at tage beslutninger til vores kunders tilfredshed. Du trives i et arbejde hvor opgaverne varierer meget, og hvor ingen dage er ens.  

Du vil indgå i et team med erfarne, dygtige og inspirerende kolleger med relevante kompetencer, som leverer høj service til vores kunder. Vi har et tæt samarbejde på tværs af afdelingerne og det betyder, at du i mindre omfang kan forvente at skulle hjælpe i andre afdelinger.    

Du får gode muligheder for at udvikle dig

I SIF Gruppen tilbyder vi alle vores medarbejdere løbende efteruddannelse og udvikling igennem vores kompetence- og uddannelsesplatform SIF Akademi. På denne måde sikrer vi at vores medarbejdere hele tiden er kompetencemæssigt og personligt klædt på, til at efterleve både egne ønsker og faglige krav, og samtidig følger den udvikling der er i branchen.

Du har erfaring og er en dygtig håndværker:

 • Du er elektriker, med stor erfaring i service, fejlfinding og kundekontakt
 • Du er vant til at træffe selvstændige beslutninger og overholder aftaler
 • Du er en dygtig håndværker med hænderne skruet rigtigt på og er faglig dygtig
 • Du har kendskab til det lovmæssige inden for vores arbejdsområde
 • Du er fortrolig med brugen af PC
 • Du kan fremvise ren straffeattest
 • Du er rådgivende og god til at lytte til kundens behov
 • Du er kvalitetsbevidst
 • Du har kørekort til personbil (B)

Ansøgning:

Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Serviceleder Lars Høgh Nielsen på telefon 26 322 954. Hvis du kan se dig selv som en del af SIF familien, ser vi frem til at modtage din motiverede ansøgning med CV snarest mulig på job@sif.dk, med emnetitlen ”Elektriker – att. LHN”. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale.

SIF Gruppen som arbejdsplads:

SIF Gruppen er en ejer ledet virksomhed i løbende udvikling, med mange års erfaring og et højt ambitionsniveau. Vi er bevidste om, at det er vores medarbejdere, som er nøglen til at opnå vores forretningsmæssige mål. Vi tilbyder et godt og sikkert arbejdsmiljø med gode arbejdsforhold og frihed under ansvar.

Der hersker generelt en uformel omgangstone og en god atmosfære i virksomheden, og vi lægger vægt på gensidig respekt og tillid på alle niveauer. Dørene er altid åbne og der er ikke langt fra tanke til handling. Vi nærer stor respekt for privatlivet og tilbyder mange sjove og hyggelige sociale arrangementer for vores medarbejdere og deres familier. Vi har over 50 medarbejdere, som har været ansat i mere end 10 år, samt flere medarbejdere med både 25 og 40-års jubilæum. I slutningen af vores medarbejderes arbejdsliv, kan vi tilbyde at indgå en seniorordning med mulighed for at tilrettelægge arbejdstiden og opgaverne efter den enkeltes behov og ønsker. Fastholdelse af kvalificerede medarbejdere er en meget vigtig faktor for os.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere