21.08.2018  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Elektrikere bliver klædt på til fremtiden

Indhold fra partner Hvad er dette?

En ny elektrikeruddannelse på Teknisk Skole i Viborg er med på moden. Her er der ikke noget "plejer", og eleverne arbejder med de nyeste produkter og systemer, så de er klar til fremtidens digitale marked.

I foråret 2017 startede Henrik Thybo Jensen elektrikeruddannelsen op på Mercantec i Viborg. Det var med den klare målsætning, at undervisningen skulle være alsidig og med fokus på fremtiden.


Læs her, hvordan uddannelsen skiller sig ud - og hvordan eleverne bliver klædt på til fremtiden. Se video og få hele historien.

Mere fra Solar Danmark A/S

Solar Danmark A/S

www.solar.dk

Solar Danmark er din sourcing- og servicevirksomhed inden for el, vvs, industri og klima/energi.Hver time arbejder vi for, at det er din virksomhed, der vinder i et konkurrencepræget marked. Vinder ordrer. Kundernes gunst. Og omsætning.Uanset din udfordring, er vi til for dig: Når der ikke må være plads til fejl i løbet af en travl arbejdsdag. Men også når rutinerne skal tænkes om.Når dine kunder…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere