23.11.2021  |  EL  |  Energi

Elektrikere strømmer til ladestander-kurser

Salget af elbiler har sat rekord i 2021, og det kan mærkes på efterspørgslen på elektrikere, der arbejder med installation af ladestandere til elbiler.

For første gang har AMU-kurser i installation af ladestandere i 2021 været en del af efteruddannelseskataloget for elbranchen, og ifølge el- og vvs-branchens uddannelsessekretariat, EVU, er der godt fyldt op med elektrikere på vinterens kurser. Flere skoler er allerede i gang med at udbyde næste års kurser. Det skriver fagbladet Elektrikeren.

I Dansk El-Forbund (DEF) glæder næstformand Benny Yssing sig over, at elektrikerne i stor stil efteruddanner sig i opsætning af ladestandere.

”I DEF har vi haft stort fokus på, at installationen skal foretages af elektrikere og ikke af gør-det-selv-typer. Men så er det også vigtigt at sikre, at elektrikerne via efteruddannelse er helt klar til opgaven”, siger næstformanden.

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere