Jobopslag

Elektrikere til undervisning på grund- og hovedforløb på TEC

TEC

www.tec.dk

  • tec@tec.dk
  • 38177000
  • Stæhr Johansens Vej 7, 2000 Frederiksberg
Se profil  
Stilling: Elektriker
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 17.05.2021
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 21.04.2021
Søg job  

Er du elektriker eller installatør? Har du lyst til at bruge din faglighed på en ny måde og være med til at danne og uddanne fremtidens elektrikere? Kan du med din joberfaring, faglighed og personlighed rette din viden mod branchen og kan dine sociale kompetencer fange og engagere elever og kursister?

TEC- Technical Education Copenhagen søger elektrikere til rollen som faglærer på vores grund- og hovedforløb. Vi brænder for, at vores elever flytter sig fagligt mest muligt, tror på sig selv og lykkes i livet. Hvis du kan se dig selv i den rolle, så er det lige dig, vi søger som ny kollega på elektrikeruddannelsen. 

Opgaver

Du bliver en del af en moderne skole, som imødekommer de ønsker og behov, som vi ser på arbejdsmarkedet og blandt dem, der søger uddannelse. Elektrikeruddannelsen på TEC drives af 45 engagerede kollegaer. Du vil sammen med lærerteamet deltage i et tvær­fagligt samarbejde, hvor I planlægger og udvikler jeres fagområder.

Som faglærer skal du sammen med dine kollegaer planlægge, gennemføre, evaluere og udvikle din undervisning.

Da vi søger til både grund- og hovedforløb/efteruddannelse kan du komme til at undervise unge elever og elever, som har været i gang i et stykke tid samt kursister på vores efterud­dannelse.

Som faglærer er du bindeleddet mellem elev, skole og virksomhed.

Profil

Vi forventer, at du:

  • har en uddannelse som elektriker, installatør eller tilsvarende dokumenterede kvalifikationer, der har relevans for elektrikeruddannelsen
  • har interesse for og lyst til at dele din viden med kollegaer, elever og kursister
  • er rimelig fortrolig i omgang og anvendelse af digitale medier - på TEC anvender vi bl.a. ItsLearning (læringsplatform)
  • har kendskab til brancherelevante love og standarder – og er interesseret i at holde dig opdateret
  • er fagligt og teknisk nysgerrig og følger med i den teknologiske udvikling i elbranchen
  • som person er udadvendt, udviklingsorienteret og har lyst til sammen med teamet at give den bedste undervisning til elever og kursister

Du skal have minimum 5 års relevant dokumenteret erhvervserfaring. 

Vi tilbyder

På TEC tilbyder vi dig en arbejdsplads med et stærkt fagligt fællesskab og gode rammer for et levende, innovativt og trygt lærings- og arbejdsmiljø, hvor vi er tilgængelige for hinanden i hverdagen og arbejder sammen om at levere undervisning, der tiltrækker, motiverer og fastholder elever.

Som ny lærer vil du få hjælp og støtte af erfarne kolleger, så du bliver klædt godt på til at varetage undervisningen af eleverne.

Som en del af din kompetenceudvikling betaler vi for, at du får en pædagogisk uddannelse på diplomniveau, som foregår i arbejdstiden. Ansættelse er betinget af, at du består denne pædagogiske diplomuddannelse.

Ansættelsesvilkår

Stillingerne er til besættelse hurtigst muligt. Der er tale om fuldtidsstillinger.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende regler for erhvervsskolelærer på tjeneste­mandslignende vilkår med 2 års prøvetid, og med mulighed for forhandling af tillæg i henhold til vores lønpolitik.

Du ansættes på TEC med primært arbejdssted på skolen på Frederiksberg, i Ballerup eller i Lyngby.  

Har du brug for yderligere oplysninger og informationer kan du kontakte:

Grundforløb 2 og hovedforløb 1:

Uddannelsesleder Michael Elbo på mail me@tec.dk eller telefon 20755649

Eller:

Moduler/svendeprøve/efteruddannelse:  Uddannelsesleder Gitte Holmsgaard på mail: gho@tec.dk eller telefon: 25453187.

Ansøgning

Send ansøgning, CV, uddannelsesbeviser og relevante bilag via ansøgerlinket i stillingsannoncen. 
 
Ansøgningsfrist den 17. maj 2021
 
Samtaler forventes afholdt løbende.  

Vi er en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder til at søge stillingen. 
 
Du kan læse mere om TEC på http://www.tec.dk.  

 

Tags: TEC

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere