21.02.2019  |  EL  |  Branchen

Elektrikerlærling fra Bøttcher:Fog modtager fagets medalje

For første gang i virksomhedens historie har Bøttcher:Fog udlært en elektrikersvend, der har fået to 12-taller og høstet fagets højeste anerkendelse.

Mike Benjamin Borch Eliasen, der har været i lære hos elektrikervirksomheden Bøttcher:Fog i Roskilde, er blevet tildelt fagets medalje.

Læs også: Kommunikationsbureau udskifter neonrør med LED-lys

Han modtager medaljen for sine to 12-taller i både teori og praksis i sin svendeprøve. Det er første gang i Bøttcher:Fogs historie, at en lærling har opnået det resultat.

”Mike er vores første lærling, der modtager medaljen, hvilket vi er utroligt stolte af. Han har kæmpet på godt og ondt for sin titel som uddannet elektriker – og i dag har vi en svend, som går en lys fremtid i møde”, fortæller Simon V. Pedersen, adm. direktør hos Bøttcher:Fog.

Det er den prisbelønnede lærlings uddannelsessted Roskilde Tekniske Skole, Bøttcher:Fog og brancheforeningen Tekniq, der har indstillet ham til medaljen, som han modtog til sit svendegilde i januar.

”Jeg er meget taknemmelig for, at Simon og resten af medarbejderne på min læreplads har valgt at indstille mig til fagets medalje sammen med skolen og Tekniq. Det er en stor pris at få for sit håndværk, og noget jeg virkelig stolt af”, siger Mike Benjamin Borch Eliasen.

Den nyuddannet elektrikers tilgang til opgaverne har ifølge Simon V. Pedersen været grundlaget for, at Mike Benjamin Borch Eliasen har fået tildelt fagets medalje.

Læs også: Lokal installatør fordobler sin omsætning

”I virksomheden har vi hver vores måde at lære fra os, hvilket har udviklet Mike og givet ham en masse viden og inspiration. Det seneste halve år har han arbejdet alene, uden hjælp fra virksomhedens erfarne elektrikere. Det har givet ham en masse hår på brystet og afspejler i sidste ende de flotte karakterer, han har fået tildelt”, siger Simon V. Pedersen.

- SDN

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere