Jobopslag

Elektrikeruddannelsen på TEC søger faglærere

TEC

www.tec.dk

  • tec@tec.dk
  • 38177000
  • Stæhr Johansens Vej 7, 2000 Frederiksberg
Se profil  
Stilling: Faglærer
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 24.07.2020
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 24.06.2020
Søg job  

Er du elektriker eller installatør? Har du lyst til at formidle og dele din viden med fremtidens elektrikere? Kan du med din joberfaring, faglighed og personlighed tone din undervisning mod branchen og kan dine sociale kompetencer fange og engagere elever og kursister? Så kan du blive vores nye kollega på El og Automationscentret på TEC.

TEC- Tecnical Education Copenhagen søger faglærere til  at undervise vores elever på uddannelsen til elektriker og vore mange kursister på efteruddannelse, der servicerer hele branchen.

Du bliver en del af en moderne skole, som imødekommer de ønsker og behov, som vi ser på arbejdsmarkedet og blandt dem, der søger uddannelse. Elektrikeruddannelsen på TEC drives af i alt 70 engagerede kolleger, der brænder for, at vores elever flytter sig fagligt mest muligt, tror på sig selv og lykkes i livet.

Opgaver

Du skal primært undervise elever på uddannelsens hovedforløb og kursister på alle niveauer af vores omfattende efteruddannelse.

Som faglærer skal du sammen med dine kolleger planlægge, gennemføre, evaluere og udvikle undervisningen på uddannelserne.

I samarbejdet har vi fokus på at skabe en tydelig rød tråd i planlægningen og gennemførelsen af undervisningen og du vil sammen med lærerteamet deltage i et tværfagligt samarbejde, hvor I sammen udvikler jeres fagområde.

Vi følger op på elevernes læring med feedback og fokus på den enkelte elevs potentiale.

Profil
Vi forventer, at du:

  • har en uddannelse som elektriker, installatør eller tilsvarende dokumenterede kvalifikationer, der har relevans for elektrikeruddannelsen
  • har interesse for at undervise og vejlede, og har lyst til at dele din viden med kollegaer, elever og kursister
  • er rimelig fortrolig i omgang og anvendelse af digitale medier - på TEC anvender vi ItsLearning
  • har kendskab til brancherelevante love og regler – og er interesseret i at holde dig opdateret
  • som fagperson er fagligt og teknisk nysgerrig
  • som person er udadvendt, udviklingsorienteret og har lyst til sammen med teamet at give den gas for at levere TEC’s kerneopgave: Den bedste undervisning til elever og kursister

Du skal have minimum 5 års relevant dokumenteret erhvervserfaring.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med bl.a. KNX. 

Vi tilbyder
På TEC tilbyder vi dig en arbejdsplads med gode rammer for et levende, innovativt og trygt lærings- og arbejdsmiljø, hvor vi er tilgængelige for hinanden i hverdagen og arbejder sammen om at levere undervisning, der tiltrækker, motiverer og fastholder elever. 

Som ny lærer vil du få hjælp og støtte af erfarne kolleger. Som en del af din kompetenceudvikling betaler vi for, at du får en pædagogisk uddannelse på diplomniveau, som foregår i arbejdstiden. Ansættelse er betinget af, at du består denne pædagogiske diplomuddannelse.

Ansættelsesvilkår
Ansættelse pr. 1. september 2020 eller efter aftale. Der er tale om fuldtidsstillinger.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende regler for erhvervsskolelærer på tjenestemandslignende vilkår med 2 års prøvetid, og med mulighed for forhandling af tillæg i henhold til vores lønpolitik. 

Dit arbejdssted bliver primært på skolen på Frederiksberg, som ligger et stenkast fra Fasanvej Metrostation.

 Har du brug for yderligere oplysninger og informationer kan du kontakte Uddannelsesleder Gitte Holmsgaard på mail: gho@tec.dk eller telefon: 25453187. Afdelingen holder sommerferie i ugerne 28 – 29 og 30.

Ansøgning
Send ansøgning, CV, uddannelsesbeviser og relevante bilag via ansøgerlinket i stillingsannoncen. 
 
Ansøgningsfrist den 24. juli 2020
 
Samtaler forventes afholdt  i uge 31 – 32. 

Vi er en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder til at søge stillingen. 
Du kan læse mere om TEC på http://www.tec.dk.

Tags: TEC

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere