08.06.2021  |  EL  |  El-materiel

Elektronikhuse – nu med display og tastatur

Indhold fra partner Hvad er dette?

Elektronikhuse fra Phoenix Contact fås nu med integreret touch display eller displays med membrantastatur.

Elektronikhuse fra Phoenix Contact fås nu med integreret touch display eller displays med membrantastatur. Hussystemerne til visualisering og drift er egnede til visualiserings- og driftsprocesser eller kontrolprocedurer i styretavlen eller ude i marken.
En webbaseret konfigurator tillader fri positionering af displayet og mange forskellige designmuligheder for driftselementet, så det passer til den respektive applikation. Kunden modtager præfabrikerede og testede moduler til effektiv slutmontage efter Plug-and-Play princippet.

Displays er integreret i husenes front. High-resolution, grafikkompatible 2,4″ farvedisplays fås til ICS, ME-IO og UCS produktserierne, både med og uden touch funktion. Der fås også et display på 0,96″ til smalle huse med en overordnet bredde på 25 mm i ICS produktserien. Det suppleres af et membrantastatur til drift. Forberedte huse i halvskaller op til 7″ fås til UCS serien til display/touch kombinationer, og de kan også visualisere mere komplekse sekvenser takket være deres størrelse.

Mere om elektronikhuse

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutningsteknik og systemer og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere