11.06.2018  |  VVS  |  Sikring

Elektronisk stophane forhindrer vandspild

Elektronisk stophane, der undgår vandspild, vinder pris for sin innovativtiet. Virksomheden bag hedder Vandvagt og er udvalgt blandt 537 andre start-ups.

Vandvagt er en virksomhed, der har udviklet en elektronisk stophane med samme navn, som lukker for vandet ved alt overflødigt vandforbrug. På den måde undgår man at komme hjem til en vandskade. Og derfor blev denne innovative opfindelse belønnet med en guldmedalje ved dette års Scale-up Denmark. Det skriver nordjyske.dk.

Læs også: Ny prop til at undgå vandskader

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”Man opdager jo først at man har behov for Vandvagt, når vandet ikke virker og landmandens dyr ingen vand har”, forklarer Thorkild Møller Jensen, der sammen med Mona Lisa er grundlægger af virksomheden, til nordjyske.dk

Vandvagten er udpeget blandt 537 virksomheder og har de sidste fem måneder gennemgået et intensivt vækstprogram med blandt andet vejledning fra et advisory board bestående af branchefolk. Initiativet er søsat af fem danske regioner og Erhvervsstyrelsen med henblik på at hjælpe små virksomheder med at nå deres potentiale.

”Vinderen har en skalérbar forretning, der har potentialet til at skabe mange flere arbejdspladser og vækst i Danmark, og endda også i udlandet”, siger borgmester Jesper Frost i en pressemeddelse. 

Men vejen til succes har ikke været en dans på roser. I løbet af sin levetid har Vandvagt måtte kæmpe for at bryde igennem. Ved at ansætte konsulenter og specialiserede medarbejdere har virksomheden forsøgt at sætte intelligent vandovervågning på landkortet.

Læs også: Én årsdag blev til fire

Alligevel var det først med hjælp fra Next Step Challenge-programmet at virksomheden kom udover scenekanten, og salget af produktet har siden da været stigende.

”Her får vi rådgivning skræddersyet til lige præcis vores virksomhed, og der bliver fra dag et udfordret og sat fokus på vores behov. Særligt vores advisory board og adgangen til de kommercielle ressourcer i programmets team er guld værd for os”, siger Thorkild Møller Jensen til nordjyske. 

- EST 

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere