16.11.2020  |  EL  |  Varme og køling

Elma Instruments - Nu i kølebranchen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Elma Instruments A/S har igennem mere end 40 år været kendt for professionelt test- og måleudstyr til især el-, VVS-, ventilations- og klimabranchen. Men nu er Elma Instruments også blevet total leverandør af måleudstyr og pumper til køle- og varmepumpebranchen.

Elma Instruments er nu lagerførende distributør af et meget stort og alsidigt kølebranche sortiment. Dette består bl.a. af en række analoge og digitale manifold, en række praktiske tømmestationer, flere vægte for kølemidler samt et bredt udvalg af vakuumpumper. Ligeledes tilbydes en række lækagesøgere, manometre, vakuummetre og termometre. For opfyldelse af udstyrskravene i KMO-ordningen findes også en række praktiske KMO sæt.

Med alle de nye spændende produkter til kølebranchen, kan kølemontøren og varmepumpeteknikeren nu vælge alt det nødvendige måleudstyr fra Elma Instruments. Herunder naturligvis også de nødvendige el- og klimainstrumenter. Sortimentet får hos de førende grossister. For yderligere informationer besøg www.elma.dk eller ring på 70221000.

Mere fra Elma Instruments A/S

Elma Instruments A/S

www.elma.dk

Elma Instruments A/S er total leverandør af test- og måleudstyr til den professionelle bruger. Vi har mere end 40 års erfaring og leverer til bl.a.: el-, solcelle-, netværk-, VVS-, ventilations-, energi-, termograferings- og autobranchen. Vi har eget service- og kalibreringsværksted og står altid til rådighed for en snak om instrumenter.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere