13.10.2020  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Elma Instruments overtager Kimo Instrument

For at sikre den fortsatte ekspansion og positive udvikling på det svenske marked har Elma Instruments den 1. oktober 2020 overtaget Kimo Instrument Sverige AB.

Kimo har i mere end 15 år været en af Sveriges ledende leverandører inden for salg og kalibrering af instrumenter og dataloggere til industri, ventilation og klima. Men nu har Elma Instruments per den 1. oktober 2020 købt samtlige aktier i Kimo Instrument Sverige AB, der fortsætter som selvstændigt selskab.

Elma Instruments har i mere end 40 år været en af Skandinaviens førende distributører inden for test- og måleudstyr. Elma Instruments er inde i en positiv udvikling og ekspanderer konstant. Kimo er derfor et godt match, der perfekt supplerer virksomhedens sortiment og strategi, skriver Elma Instruments i en pressemeddelelse.

Elma Instruments har afdelinger i København, Oslo og Stockholm og er en del af den svenske industrikoncern In-dutrade, som blandt andet sælger måleudstyr, højteknologiske produkter og løsninger.

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere