14.09.2017  |  EL  |  El-materiel

Elma på HI Messe 2017

Indhold fra partner Hvad er dette?

Elma Instruments udstiller på HI 2017 stand G5778. På messen lanceres en række nye spændende produkter.

HI 2017

Elma Instruments udstiller på HI 2017 stand G5778. På messen lanceres en række nye spændende produkter.

Nyhed

Industrien vælger High Speed…

I de senere år har industrien i højere grad valgt optagelse med et high speed kamera i forbindelse med eksempelvis udvikling, analyse og fejlfinding, Elma Instruments repræsenterer producenten Vision Research, der siden 1950 har været ledende indenfor udvikling af high speed kameraer og teknologien bag. Vi kan nu levere et kamera der optager op til 1 million billeder pr. sekund. Når man optager i denne ekstreme hastighed, kan selv hurtige processer ”fryses” i forbindelse med analyse eller fejlfinding.

PHANTOM VEO 710S er et robust kamera, som på trods af det kompakte design har en masse features og avancerede funktioner indbygget. Med et output på 7 Gigapixels pr. sekund (Gpx/s), kan PHANTOM VEO 710S optage hele 7.400 billeder pr. sekund (fps) ved den højeste opløsning som er 1280x800 pixel. Med reduceret opløsning og indbygget FAST option kan dette super kamera optage op til 1.000.000 billeder pr. sekund. PHANTOM VEO 710S optager i enten sort/hvid eller farve, så du kan vælge at bruge den indstilling der passer bedst til applikationen – eller måske ønsker marketingsafdelingen at lave en high speed reklamevideo i farve.

Kom og oplev dette fantastiske kamera på HI 2017 stand G5778, og få en snak med vores high speed specialister.

Udover de omtalte nyheder vil Elma Instruments vise hele sit produktprogram indenfor håndholdt test- og måleudstyr. For yderligere oplysninger kontakt Elma Instruments på 70 22 10 00 eller www.elma.dk

Mere fra Elma Instruments A/S

Elma Instruments A/S

www.elma.dk

Elma Instruments A/S er total leverandør af test- og måleudstyr til den professionelle bruger. Vi har mere end 40 års erfaring og leverer til bl.a.: el-, solcelle-, netværk-, VVS-, ventilations-, energi-, termograferings- og autobranchen. Vi har eget service- og kalibreringsværksted og står altid til rådighed for en snak om instrumenter.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere