ELTRONIC A/S

eltronic.dk/

Branche/Sektor:

Industri automation

Om

Eltronic A/S automatiserer, digitaliserer og optimerer produktionssystemer og processer. Vi er specialister i at facilitere effektiv, enkel og bæredygtig produktion.

Med udgangspunkt i vores specialist- og generelistviden inden for branchen har vi udviklet og leveret automatiserede produktionsløsninger i mere end 20 år. Vi har alle kompetencer til a…

Læs mere  

Om

Eltronic A/S automatiserer, digitaliserer og optimerer produktionssystemer og processer. Vi er specialister i at facilitere effektiv, enkel og bæredygtig produktion.

Med udgangspunkt i vores specialist- og generelistviden inden for branchen har vi udviklet og leveret automatiserede produktionsløsninger i mere end 20 år. Vi har alle kompetencer til at udføre komplette projekter in-house – fra rådgivning og koncept til produktion og installation. Vores kunder er store industrivirksomheder, og i alle projekter er det vores mål at overlevere en individualiseret løsning, der tilfører værdi til vores kunders forretning.

Viden er selve rygraden i Eltronic, og vi beskæftiger mere end 160 ingeniører, teknikere, projektledere og specialister. Vores medarbejdere er vores mest værdifulde aktiv, og vi støtter dem i at vokse og lære gennem deres karriere. Uddannelse er vigtig. Og derfor vil vi sikre, at vores medarbejdere er klædt på med de rigtige værktøjer til Eltronic – og til deres fremtid – blandt andet gennem kurser på Eltronic Group Academy.

Eltronic A/S er en del af Eltronic Group A/S.

Jobs

Supervisor/Site installation

Har du lyst til en spændende hverdag med rejseaktivitet, og har du lyst til at tage ansvar for installation af innovativt automationsudstyr i både ind- og udland? Så bliv en del af Eltronic!

Frist: Snarest muligt Midtjylland

El-konstruktør

Kunne du tænke dig at indgå i et professionelt team, der udvikler, implementerer og sætter standarden for noget af verdens mest spændende og innovative udstyr?

Frist: 22.05.2022 Midtjylland

Industrielektriker

Vil du være med til at udbygge vores serviceorganisation, og brænder du for at levere den bedste service? Så har vi brug for dig til en spændende nyoprettet stilling på en af vores lokationer i Hedensted, Odense eller Ballerup. Vi er førende leverandør af automations- og informationsløsninger til nogle af Danmarks største industrivirksomheder.

Frist: 05.06.2022 Københavnsområdet

Servicetekniker

Er du serviceminded og har en el teknisk baggrund? Så bliv en del af Eltronic - en stor, spændende og innovativ virksomhed i vækst!

Frist: 20.05.2022 Midtjylland

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere