ELTRONIC A/S

eltronic.dk/

Branche/Sektor:

Industri automation

Om

Eltronic A/S automatiserer, digitaliserer og optimerer produktionssystemer og processer. Vi er specialister i at facilitere effektiv, enkel og bæredygtig produktion.

Med udgangspunkt i vores specialist- og generelistviden inden for branchen har vi udviklet og leveret automatiserede produktionsløsninger i mere end 20 år. Vi har alle kompetencer til at udføre komplette proj…

Læs mere  

Om

Eltronic A/S automatiserer, digitaliserer og optimerer produktionssystemer og processer. Vi er specialister i at facilitere effektiv, enkel og bæredygtig produktion.

Med udgangspunkt i vores specialist- og generelistviden inden for branchen har vi udviklet og leveret automatiserede produktionsløsninger i mere end 20 år. Vi har alle kompetencer til at udføre komplette projekter in-house – fra rådgivning og koncept til produktion og installation. Vores kunder er store industrivirksomheder, og i alle projekter er det vores mål at overlevere en individualiseret løsning, der tilfører værdi til vores kunders forretning.

Viden er selve rygraden i Eltronic, og vi beskæftiger mere end 160 ingeniører, teknikere, projektledere og specialister. Vores medarbejdere er vores mest værdifulde aktiv, og vi støtter dem i at vokse og lære gennem deres karriere. Uddannelse er vigtig. Og derfor vil vi sikre, at vores medarbejdere er klædt på med de rigtige værktøjer til Eltronic – og til deres fremtid. 

Eltronic A/S er en del af Eltronic Group A/S.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere