10.12.2018  |  VVS  |  Varme og køling

Elvandvarmer med Smart Control

Indhold fra partner Hvad er dette?

Smart Control er en intelligent styring, der kun opvarmer den mængde vand, der skal bruges. Det gør den ved løbende at aflæse det faktiske forbrugsmønster i husholdningens vandforbrug og varmer kun den mængde vand op, der skal bruges til den rette tid.

Det sparer energi, og det sikrer, at der altid er tilstrækkelig med varmt vand til hele familien – slut med kolde brusere!

En elvandvarmer med Smart Control har følgende funktioner:

  • ECO-tilstand: Økonomitilstand, hvor beholderen varmer vandet op afhængigt af forbrugsmønstre, der er gemt .
  • Manuel indstilling: Med fire forskellige temperaturniveauer
  • Ferieindstilling: Frostsikrer beholderen
  • Legionella sikring

Klik HER for at læse mere og se videoen  hvor Gert forklarer de tre funktioner i en varmtvandsbeholder med Smart Control.

Mere fra METRO THERM A/S

METRO THERM A/S

www.METROTHERM.dk

METRO THERM leverer det varme vand til hele Danmark – gennem vandvarmere, fjernvarmeunits, pillefyr og varmepumper. Både private kunder og VVS-installatører over hele landet kender os for vores suveræne kvalitet og for produkter, der er nemme at installere og servicere. METRO THERMs program dækker alle former for varmt vand og varme uanset varmekilden. El, fjernva…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere