09.04.2019

En god linje af lys

Indhold fra partner Hvad er dette?

Energieffektiv belysning der skaber inspirerende arbejdsmiljøer.

Den optimale kontor- og arbejdspladsbelysning kan være en større investering på kort sigt, men kan hurtigt tjene sig hjem igen over få år. SG har kompetencer og erfaring med at skabe den optimale arbejdspladsbelysning til kontormiljøer. Samtidig er den også en investering i et attraktiv arbejdsmiljø, der tiltrækker og fastholder medarbejdere til at yde bedst muligt.

Inspire er et ultra-moderne og tyndt armatur i pulverlakeret hvid. De kubistiske sorte reflektorer giver en ekstremt god blænding på det direkte lys.Derudover har Inspire indirekte lys, der gør armaturet perfekt til kontorer og over arbejdsborde.

Eller hvorfor ikke bruge det over en køkkenø? Leveres med 3 meter kabel og justerbar wireophæng med beslag til loft og T-profil. Hvis du vil have flere sammensatte armaturer, kan de nemt tilsluttes med det medfølgende koblingsstykke. Plug and play løsning til hurtig installation.

Se mere her

Mere fra SG Armaturen A/S

SG Armaturen A/S

www.sg-as.no/dk

SG Armaturen er etabeleret i 1990, og er 100 % norsk ejet selskab. Selskabet har hovedkontor og centrallager i Lillesand og eksporterer til en række lande. SG har sin egen fabrik i GuangDong provinsen i det sydlige Kina, hvor der arbejder mere end 400 personer. SG produkterne består for høj kvalitet, design og innovation, og er det foretrukne valg til branchefolk, som el-grossister, installatører,…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere