15.05.2019  |  VENTILATION  |  Branchen

En grøn familie med EC-teknologi

Indhold fra partner Hvad er dette?

SAVE aggregater fra Systemair er en serie af små aggregater til luftmængder fra 100 til 950 m3/h.

SAVE aggregaterne er designet til komfortventilation af f.eks. kontorer, klasselokaler, større villaer eller som decentral ventilation i etagebyggerier. Aggregaterne er udviklet til at levere høj effektivitet og lavt energiforbrug med lav SFP-værdi. Det sikres med effektiv modstrømsveksler og støjsvage EC-motorer.

SAVE kan også fås med roterende veksler, hvis du vil undgå kondensafløb.

SAVE leveres som plug and play. Aggregaterne er forprogrammerede, testede og klar til installation.

De er udstyret med SAVE Touch automatik, der gør det enkelt at styre ventilationen, og med den brugervenlige touchskærm er det nemt at komme i gang. Automatikken kan styres gennem touchskærmen på selve aggregatet eller med et eksternt kontrolpanel.

Aggregaterne er også klargjort for kommunikation med Modbus RS485. Hvis du tilvælger et internetmodul, kan du styre ventilationen hvor som helst med SAVE Touch app’en, og du vil også kunne koble aggregatet op på et centralt BMS.

SAVE aggregaterne er desuden udstyret med en ekstern tilslutningsboks, hvor sensorer kan kobles til. De er derfor velegnede til behovsstyret ventilation.

Systemair tilbyder tre SAVE modeller: VTC (modstrømsveksler) og VTR (roterende veksler) med toptilslutning samt VSR (roterende veksler) med sidetilslutning.

SAVE aggregaterne er certificeret af Eurovent og kategoriseret i energiniveau A. De kan dog opnå A+ ved behovsstyret ventilation. VTC modellen er passivhus-certificeret.

Mere fra Systemair A/S

Systemair A/S

www.systemair.dk

Systemair har to forretningsområder: "Ventilationsaggregater" og "Ventilationskomponenter". Tilsammen udgør de et stort og varieret ventilationssortiment, kanaler undtaget. Vores produkter lever op til høje krav om kvalitet, driftssikkerhed, tilgængelighed og et lavt energiforbrug. Alle aggregater der produceres i Danmark er Eurovent-certificerede, hvilket betyde…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere